JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Transfertijd Portugal » Transfer naar hotel » Prijsvrij.nl

Transfertijden Portugal

Bem vindo in Portugal, je bent er! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Portugal met de transfertijden. Of je nou vliegt naar Faro, Lissabon of Madeira.


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving in Portugal. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Portugal?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Portugal en de reisorganisatie waarmee je op vakantie gaat. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 085 2085 551. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken. Om je vakantie helemaal goed voor te bereiden hebben wij alle praktische informatie over Portugal op een rijtje gezet.

Faro (FAO)
De transfertijd vanaf luchthaven Faro:

Albufeira: circa 60 min


Armacio de Perca: circa 100 min


Carvoeiro: circa 105 min


Olhos d'Agua: circa 50 min


Praia da Oura: circa 50 min


Praia de Rocha: circa 120 min


Tavira: circa 60 min


Vilamoura: circa 45 min

 

 

Madeira (FNC)

De transfertijd vanaf luchthaven Madeira:


Calheta: circa 50 min


Canico: circa 15 min


Funchal: circa 20 min


Machico: circa 10 min


Ponto do Sol: circa 35 min


Santo Antonio da Serra: circa 15 min


Santa Cruz: circa 10 min

 

 

Lissabon (LIS)
De transfertijd vanaf luchthaven Lissabon:

Cascais: circa 40 min


Colares: circa 40 min


Estoril: circa 35 min


Lissabon: circa 10 min


Sensimbra: circa 60 min


Sintra: circa 30 min