JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Schauinsland reisen » Nergens goedkoper » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 reizen Schauinsland

Beleef een heerlijke vakantie in een van de onderstaande hotels van Schauinsland!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

  Schauinsland Reisen

  Wil jij op vakantie gaan met de reisorganisatie Schauinsland? Dan hoef je niet lang na te denken, want een vakantie met deze reisorganisatie is een uitstekende keuze. Of je nu op zoek bent naar een fijne gezinsvakantie in Europa of droomt van een verre reis...

  Bij de reisorganisatie Schauinsland heb je een zeer uitgebreid aanbod aan pakketreizen om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld op all inclusive vakantie naar Turkije of ontdek de fijne Balearen. Ga zonnen op de mooie stranden in de Dominicaanse Republiek of ontdek het binnenland van Indonesië. Genoeg keuze én voor ieder wat wils. En met jarenlange ervaring in de reisbranche, weet je zeker dat je met een vertrouwd hart op vakantie kunt gaan met Schauinsland!

  Op vakantie met de reisorganisatie Schauinsland

  Schauinsland Reisen is al enkele jaren een trouwe partner van Prijsvrij Vakanties. De focus van deze Duitse reisorganisatie ligt op reizen naar het Middellandse Zeegebied. Naar bestemmingen als Spanje, de Canarische Eilanden, Turkije, Egypte, Tunesië, Portugal en Griekenland. Waar de focus van het bedrijf in de jaren 70 en 80 vooral op Europa lag, is dit inmiddels wel anders. Door de jaren heen is het portfolio van Schauinsland flink gegroeid met veel bestemmingen in Azië, het Caribisch gebied en het midden-oosten. 

  De achtergrond van Schauinsland Reisen

  Het bedrijf achter Schauinsland werd opgericht in 1918 in Duisburg in Duitsland. Van oorsprong was het geen reisbureau, maar een verhuis- en transportbedrijf. Na de economische crisis begon de organisatie zich echter steeds meer te focussen op busreizen en zo opende Schauinsland haar allereerste reisbureau in 1959. Door de jaren heen werden reizen en in het bijzonder vliegreizen steeds populairder. Het vliegverkeer groeide al snel het aantal busreizen voorbij en vanaf dat moment was Schauinsland Reisen een feit. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste reisorganisaties van Duitsland, maar is desondanks nog steeds 'klein' gebleven. 

  Waarom boeken bij Schauinsland?

  Dus, waarom zou je je vakantie boeken bij Schauinsland Reisen? Dat is niet zo moeilijk om te bedenken. Wij hebben hieronder de beste redenen voor je op een rij gezet:

  • Uitgebreid aanbod, ook buiten Europa
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de reisbranche!
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Veel goedkope vluchten vanaf Duitsland
  • Geschikt voor alle doelgroepen; families, all inclusive & adults only


  Bij Schauinsland Reisen kan je je vakantie met zekerheid en een gerust hart boeken. Via onze website bekijk je gemakkelijk alle pakketreizen van deze aanbieder. Laat je verrassen door de goedkope aanbiedingen en vlieg mee met Schauinsland naar jouw vakantieadres!