JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Touroperators » Nergens goedkoper » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Touroperators

Prijsvrij Vakanties is een online reisbureau en verkoopt reizen naar vele populaire vakantiebestemmingen in Europa en daarbuiten. De reizen in ons aanbod worden samengesteld door de touroperators waarmee wij samenwerken. Deze touroperators zijn verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de door ons aangeboden reizen. Zij stellen jouw vakantie zorgvuldig samen door middel van vervoer, accommodatie en meestal ook een transfer te combineren. 

Doordat wij samenwerken met verschillende reisorganisaties, kunnen wij jou als klant een uitgebreid en gevarieerd aanbod bieden. Zo heb je op alle vakantiebestemmingen een uitgebreide keuze aan hotelketens en accommodaties. Van appartementen, hotels en luxe resorts tot aan kleinschalige accommodaties, chalets, lodges, vakantieparken en campings. Enkele van onze vertrouwde touroperators worden op deze pagina uitgelicht. 

De voordelen van verschillende touroperators

Prijsvrij Vakanties werkt samen met verschillende nationale en internationale reisorganisaties. Zo kunnen wij jou als klant een uitgebreid aanbod bieden en natuurlijk ook de allerbeste vakantiedeals. Een aantal van onze vertrouwde touroperators zijn gevestigd in Duitsland. Op vakantie gaan met een Duitse reisorganisatie biedt een aantal voordelen: 

  • Andere vakantieperiodes; dus nog meer voordeel in populaire vakanties
  • Bespaar tot enkele honderden euro's met vliegen vanaf Duitsland 
  • Meer vertrekluchthavens = meer bestemmingen (in Europa & wereldwijd) 
  • Boek bij gerenommeerde & betrouwbare reisorganisaties
  • Profiteer van Duitse kwaliteitsgaranties (net als ANVR / SGR)
  • Grote naamsbekendheid in Duitsland

Onze vertrouwde reisorganisaties

Alltours, ITS en Jahn Reisen zijn slechts enkele van onze vertrouwde touroperators. Met deze Duitse reisorganisaties werken wij al jarenlang nauw samen. Alltours behoort tot één van de bekendste reisorganisaties in Duitsland en heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de reiswereld. Met scherpe prijzen, exclusieve aanbiedingen, goede kwaliteit en perfecte service voorzien zij jaarlijks vele reizigers van een geslaagde vakantie. 

ITS en Jahn Reisen zijn onderdeel van het Duitse DER Touristik, wereldwijd één van de meest toonaangevende organisaties binnen de reis- en toerisme industrie. ITS behoort tot één van de grootste touroperators van Duitsland en staat bekend om haar goede prijs-/kwaliteitverhouding. Jahn Reisen focust zich op het luxere segment met vele 4- en 5-sterrenhotels in Europa, Afrika, Azië en het Caribisch gebied. 

Dynamische pakketreizen

Een aantal van onze touroperators werken volgens het Dynamic Packaging principe. Bij zo'n dynamische pakketreis worden losse vluchten, hotelkamers en een eventuele transfer direct en definitief ingeboekt en ondergebracht via verschillende leveranciers. Zo kan je vlucht bij een andere aanbieder ondergebracht zijn als je hotelkamer en/of transfer. Door deze flexibiliteit kunnen de reisorganisaties vele voordeligere prijzen aanbieden. Dit kan voor jou als klant al snel enkele honderden euro's voordeel opleveren! 


Bij dynamische pakketreizen gelden er vaak afwijkende annulerings- en wijzigingsvoorwaarden omdat de verschillende onderdelen van je reis direct en definitief worden ingeboekt. Belangrijk is dus om de voorwaarden altijd goed door te lezen en je gegevens correct in te vullen tijdens je boeking.

Prijsvrij Vakanties heeft vele jaren ervaring in de reiswereld. Wij zijn altijd op zoek naar de allerbeste deals voor jouw volgende vakantie. Het aanbod in reisorganisaties kan dus wel eens wisselen. Maar daarom weet je zeker dat je bij Prijsvrij Vakanties in goede handen bent!

Blogs
Monument in Berlijn met Duitse vlag
16 juni 2018

Wie zijn al die Duitse reisorganisaties?

Je ziet steeds vaker namen van reisorganisaties en touroperators die nog helemaal niet zo bekend zijn in Nederland. DER Touristik, Alltours en Alltours-X zijn in Duitsland al hele grote jongens, maar in Nederland nog onbekende namen. Wellicht heb je hier nog vragen over, vandaar deze blog!