Touroperators

Als online reisbureau verkopen wij vele, verschillende reizen naar wereldwijde bestemmingen. De reizen in ons aanbod worden aangeboden door verschillende touroperators. Deze touroperators zijn verantwoordelijk voor de samenstelling, uitvoering en kwaliteit van de door ons aangeboden reizen. Zij stellen de pakketten samen door middel van vervoer, accommodatie en vaak ook een transfer te combineren. Op deze pagina lees je alles over de touroperators van Prijsvrij.nl. 

De voordelen van verschillende touroperators

Prijsvrij.nl werkt samen met verschillende nationale en internationale reisorganisaties om jou zo de allerbeste vakantiedeals te kunnen bieden! Zo boek je bij Prijsvrij.nl ook verschillende reizen via Duitse reisorganisaties. Waarom zou je bij een Duitse reisorganisatie boeken? 

  • Andere vakantieperiodes; dus nog meer voordeel in populaire vakanties
  • Bespaar tot enkele honderden euro's met vliegen vanaf Duitsland 
  • Meer vertrekluchthavens = meer bestemmingen (in Europa & wereldwijd) 
  • Boek bij gerenommeerde & betrouwbare reisorganisaties
  • Profiteer van Duitse kwaliteitsgaranties (net als ANVR / SGR)
  • Grote naamsbekendheid in Duitsland

Dynamische pakketreizen

Verschillende touroperators bieden tegenwoordig reizen aan via het Dynamic Packaging principe, ook wel dynamische pakketreizen genoemd. Bij zo'n pakketreis worden losse vluchten, hotelkamers en een eventuele transfer direct en definitief ingeboekt en ondergebracht via verschillende leveranciers. Zo kan je vlucht bij een andere aanbieder ondergebracht zijn als je hotelkamer en/of transfer. Op deze manier kunnen de reisorganisaties vele voordeligere prijzen aanbieden! Dit kan voor jou als klant al snel enkele honderden euro's schelen. Doordat de verschillende onderdelen van je reis direct en definitief worden ingeboekt gelden er vaak wel hoge annulerings- en wijzigingsvoorwaarden. Daarom adviseren we je om altijd de voorwaarden goed door te lezen voordat je je reis boekt. En let ook op het correct invullen van de namen tijdens boeking. Helaas komt het nog vaak voor dat hierin fouten worden gemaakt die achteraf hoge kosten kunnen veroorzaken.

Prijsvrij.nl heeft vele jaren ervaring in de reiswereld. Desalniettemin, zijn wij altijd op zoek naar de allerbeste deals voor jouw volgende vakantie! Zo kan het aanbod in reisorganisaties wel eens wisselen.