JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Hotelketens » Hotelketen naar keuze » Prijsvrij Vakanties

Hotelketens

Steeds vaker kom je ze tegen; hotels van een bepaalde hotelketen. Deze hotels richten zich op specifieke dienstverleningen waarin ze uitblinken. Daarnaast bieden ze overal ter wereld dezelfde standaard en kwaliteit. Kies je voor een bepaalde keten, dan weet je waar je aan toe bent en kom je zeker niet voor verrassingen te staan. Vaak zijn dit mooie en luxueuze hotels die voor alle doelgroepen een passend hotel aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan adult only- of designhotels. Maar bijvoorbeeld ook hotels die zich richten op gezinnen met kinderen. Elke hotelketen heeft zo zijn eigen specifieke karakteristieken. Bij Prijsvrij kun je uit veel hotelketens kiezen verspreid over de hele wereld. Lees hieronder meer over de hotelketens die je bij ons kunt boeken.

Wereldwijd bekend

Wereldwijd staan onder andere SENTIDO en Iberostar bekend om hun goede service, uitgebreide all inclusive formule en de leuke kidsclubs. Voor volwassenen bieden ze speciale adults only hotels aan waar alléén volwassenen mogen komen. Het zijn prachtige hotels waar je niks tekort zal komen! In Egypte vind je de luxueuze hotelketen Pickalbatros. Met prachtige 4 en 5 sterrenhotels direct aan het strand biedt deze keten je een speciale en unieke all inclusive service aan in het land van de farao's.

Meest geboekte hotelketens 

De volgende ketens staan bekend om hun zeer goede service, gastvrijheid en beoordelingen. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor een vervolgbezoek. Wil je verzekerd zijn van een heerlijke vakantie? Boek dan een hotel uit een van deze ketens:

Verschillende soorten hotelketens

Bij Prijsvrij kun je uit veel verschillende hotelketens kiezen. Van low-budgethotelketens zoals Primasol tot aan luxe ketens en resorts zoals Hilton, Marriott of The Three Corners. Kies bijvoorbeeld voor een van de luxe 4 of 5 sterrenhotels van SENTIDO in Spanje of Tunesië. Of ga voor de hippe hotels van COOEE in Griekenland, Bulgarije of de Dominicaanse Republiek. Toe aan luxe en ontspanning rondom de Middellandse Zee? Dan is een hotel van Sentido voor jou de juiste keuze! Of geniet van de all inclusive formule en zwembaden van Calimera.