Last Minute Monastir

Monastir last mintue

Een last minute Monastir biedt je vele opties. Als één van de bekende badplaatsen van Tunesië, kan je hier genieten van een zonovergoten vakantie. De meeste hotels liggen in de hotelwijk Skanes. Dit is op korte afstand van de luchthaven van Monastir. Dit heeft als voordeel dat je binnen korte tijd heerlijk kunt beginnen met je vakantie. De transfertijd wordt daarmee ingekort tot 15 minuten.

Lees meer
Last Minutes

Hotels met privéstranden

De meeste hotels die je kan boeken voor een last minute Monastir beschikken over een privéstrand. De kinderen worden vermaakt door het animatieteam terwijl je ze in de gaten kan houden van onder je parasol op een ligbedje. De hotels zijn van alle gemakken voorzien en bieden je een fijne service aan.

Sommige hotels hebben zelfs de een eigen waterpark waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken met de verschillende glijbanen.

Cultuur zoek je in Monastir!

De cultuurzoekers bezoeken het voormalige presidentiële paleis. Dit prachtige bouwwerk is op korte afstand van Monastir gelegen en zeker de moeite waard. Daarnaast ontkom je bijna niet aan een bezoekje van de oude medina. Je kan hier leuke souvenirs voor thuis kopen, maar vindt hier ook een tal van andere producten waaronder verschillende kleurrijke kruiden. Je kan tijdens je last minute Monastir er natuurlijk ook voor kiezen om echt op avontuur te gaan met een dag (of 2 dagen) toch door de woestijn. Wat een ervaring!

Monastir is één van de badplaatsen gelegen aan de Golf van Hammamet. Mocht je interesse hebben in een vakantie naar Monastir, kun je ook altijd ook de andere plaatsen aan de Golf van Hammamet bekijken zoals Sousse, Hammamet, Port El Kantaoui of Mahdia.

Voordelige last minute Monastir vakanties

Je boekt je vakantie naar Monastir lastminute voordelig en snel via de website van Prijsvrij.nl. Niet alleen hebben we de beste deals voor je op een rijtje gezet, we bieden je ook écht de best deal garantie aan. Jouw last minute Monastir vakantie is daarom ook de voordeligste. Kijk voor het actuele aanbod hier op de website en boek vliegensvlug jouw zonovergoten goedkope vakantie naar Monastir!