Last Minute Marsa Alam

Sinds 2001 is de nieuwe luchthaven van Marsa Alam geopend en een nieuwe heerlijke zonbestemming is geopend. Voor een prachtige duikbestemming en snorkelbestemming moet je echt in Marsa Alam zijn geweest. De Rode Zee biedt een rijk en ongerept koraallandschap waar ze zeer zuinig op zijn. Ben je een geoefend duiker? Dan is een last minute Marsa Alam zeker geen slecht idee. Ook als beginnend duiker kun je hier prima leren.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Prachtige resorts

De fraaie all inclusive resorts zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken. Vaak voorzien met duikschool, zodat je zelfs hiervoor niet je resort af hoeft. Een last minute naar Marsa Alam heeft vele mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld als stelletje kiezen voor een adults-only hotel, of juist voor de kinderen voor een hotel met een super leuk animatieprogramma!

Winterzon en zomerzon

Vooral als winterzon bestemming heeft Marsa Alam veel te bieden. Het stabiele weer en stabiele klimaat zorgen ervoor dat de temperatuur ook in de winter niet snel onder de 20 graden zal dalen. In de zomer heeft een last minute Marsa Alam een heerlijk warme zon. Verruil de regenachtige zomer van Nederland en geniet van de heerlijke zon tijdens je last minute vakantie Egypte!

Oudheid van Egypte

Tussen al dat zwemmen en zonnen is het ook tijd voor een leuke en uitdagende excursie. Denk bijvoorbeeld eens aan een excursie naar de mystieke woestijn per quad of per kameel. De echte historicus boekt een excursie naar Luxor voor de vallei der koningen of Caïro voor de piramides van de oudheid. Een last minute Marsa Alam dus hoeft zeker niet saai te zijn!

Last minute Marsa Alam Egypte

Tijdens een last minute vakantie naar Marsa Alam hoef je, je dus zeker niet te vervelen. Een vakantie naar de Rode Zee biedt naast een heerlijk klimaat ook nog prachtige duik- en snorkelmogelijkheden. Naast Marsa Alam biedt het Rode Zee gebied ook heerlijke vakanties aan naar Sharm El Sheikh, Hurghada, Port Ghalib, Makadi Bay of El Gouna. Ontdek het mystieke Egypte tijdens je goedkope vakantie naar dit prachtige land!