Last Minute Cuba

Denk je aan Cuba, dan denk je aan salsa, rum en sigaren. Maar wist je ook dat Cuba kilometerslange witte zandstranden, koloniale steden en een zéér rijke geschiedenis heeft? Hierdoor is Cuba een ideale en vooral veelzijdige bestemming. Combineer heerlijke stranddagen met diverse excursies of ga zelf op ontdekking met een huurauto. 

De volgende hoogtepunten zijn zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens je last minute vakantie naar Cuba:

  • Een bezoek aan de hoofdstad Havana en het oude stadsdeel Habana Vieja
  • De tabaksplantages en mogotes in de vallei van Viñales
  • De koloniale stad Trinidad en de prachtige omgeving met suikerrietvelden
  • Het 21 kilometer lange zandstrand in Varadero

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Authentieke charme en heerlijke stranden

Wil je ontsnappen uit de dagelijkse sleur, dan biedt Cuba je een geheel eigen karakter. Hier lijkt het letterlijk alsof de tijd heeft stil gestaan. Al wandelend door de straten van Habana Vieja, het oude stadsdeel van Havana, proef je direct de authentieke sfeer. Prachtige kathedralen, sfeervolle pleinen, vele monumentale panden en klassieke oldtimers kenmerken het straatbeeld. Niet alleen in Havana maar ook in andere steden ervaar je deze heerlijke ambiance met een Caribisch tintje. Verspreid over het eiland liggen er diverse heerlijke stranden, maar het 21 kilometer lange zandstrand in Varadero is toch wel het meest populair bij strandliefhebbers. 

Boek jouw last minute naar Cuba voor de beste prijs

Voor de beste last minute deals naar Cuba ben je bij Prijsvrij Vakanties op het juiste adres! Kies uit de vele hotels en all inclusive resorts. Bij alle reizen profiteer je standaard van de Best Deal Garantie zodat je nooit teveel betaalt voor je vakantie. Daarnaast betaal je bij ons géén boekingskosten. Twijfel daarom niet te lang en boek vandaag nog je last minute naar het veelzijdige Cuba voor de beste prijs!