Last Minute Puerto Del Carmen

Wat als voormalig vissersdorpje begon heeft zich de laatste jaren écht ontpopt tot grootste badplaats van Lanzarote. Heerlijk gelegen langs de kustlijn en dichtbij de luchthaven, is Puerto Del Carmen een echte zonbestemming. De gezellige haven begint in het oude centrum van Puerto del Carmen en loopt lang door met allemaal restaurants, cafés en bars.

Lanzarote staat bekend om zijn laagbouw. Er mogen niet meer dan 3 verdiepingen worden gebouwd waardoor het niet massaal maar juist rustig en gezellig aanvoelt. Een last minute Puerto Del Carmen zal daarom altijd relaxed aanvoelen. Je zult echt tot rust komen!

Door de beschutte ligging van Puerto Del Carmen is er weinig wind en heeft de plaats meer zonuren dan welke andere plaats van Lanzarote. Een last minute Lanzarote is daarom een heel goed idee. De stranden zijn super geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, omdat de stranden geleidelijk aflopen in zee.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Vulkanische landschappen

Als hoogtepunt bezoek je natuurlijk nationaal park Timanfaya op Lanzarote. Leer hier meer over de geschiedenis van het vulkanische eiland Lanzarote en zie de schoonheid welke dit met zich mee neemt. Een andere populaire excursie op het eiland van Lanzarote is een bezoek aan de grotten Jameos Del Agua. Deze grotten, jaren gelden ontstaan door lava, hebben een ondergronds meer en dat is werkelijk prachtig! Vaak kan je dit bij de reisorganisaties ter plaatse bijboeken, zodat je ook van je last minute Puerto Del Carmen niets hoeft te missen van het eiland.

De mogelijkheden van Lanzarote

Naast Puerto Del Carmen biedt Lanzarote nog meer leuke badplaatsen aan. Met Playa Blanca en Costa Calero in het zuiden en Costa Teguise in het Noord-Oosten van Lanzarote is er voor ieder wat wils. De Canarische Eilanden bied je altijd een goedkope vakantie.

Puerto Del Carmen last minute

Boek je last minute Puerto Del Carmen het gehele jaar. Door het heerlijke klimaat, kan je hier namelijk altijd op vakantie gaan. Een zonvakantie in de herfstvakantie, kerstvakantie en meivakantie is daarom ook goed mogelijk. Doordat we je de Best Deal Garantie aanbieden ben je er ook van verzekerd dat je nooit teveel betaald en je een goedkope vakantie tegemoet gaat.