JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Hotels Married at First Sight 2022 - Filmlocaties

Married at First Sight-hotels waar de pasgetrouwde koppels verbleven!

Auteur: Nick  Gepubliceerd op: 14-02-2022

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is weer begonnen! In het spraakmakende programma stappen 2 volledige vreemden van elkaar in het huwelijksbootje. Dit levert unieke televisie op. Na een bruiloft hoort natuurlijk een huwelijksreis en steeds vaker vragen kijkers aan elkaar in welke hotels de Married at First Sight-koppels verblijven. Wij hebben de MAFS-hotels voor je weten te achterhalen. Lees snel verder om te weten waar de pasgetrouwde koppels hun eerste romantische momenten beleefden op huwelijksreis!

Voor de niet-kenners: dit is Married at First Sight

We kunnen het ons haast niet voorstellen gezien de populariteit, maar mocht je het programma nog niet kennen: in Married at Firts Sight trouwen singles met elkaar zonder dat ze elkaar ooit hebben gezien. In de trouwzaal bij het sluiten van het huwelijk zien de deelnemers elkaar voor het eerst en zijn ze meteen getrouwd.

De stellen worden door experts op basis van hun eigenschappen en interesses aan elkaar gematched met als doel om samen nog lang en gelukkig door het leven te gaan. Hiermee leggen ze hun liefdesgeluk volledig in handen van Carlo Boszhard en zijn team. Helaas blijkt in de praktijk dat het leven van een pas getrouwd stel niet altijd over rozen lijkt te gaan. De avonturen van de pasgetrouwde stellen houden miljoenen kijkers in hun greep.  

Dit zijn de Married at First Sight-hotels!

Of het experiment nu slaagt of niet: aan de huwelijksreis kan het zeker niet liggen. De stellen bezoeken de mooiste hotels tijdens hun zoektocht naar de liefde. Vraag jij je ook altijd af in welk hotel de deelnemers van Married at First Sight verblijven? Wij hebben een overzicht voor je samengesteld van de hotels die voorkomen in de afleveringen van MAFS. Vier jij hier binnenkort ook je huwelijksreis of een romantische vakantie met je partner? 

#1 Iberostar Suites Jardin Del Sol 

In de aflevering dat Sander en Astrid elkaar de ring om de vinger schoven vlogen ze meteen naar het zonnige Mallorca voor hun huwelijksreis. Op dit Spaanse eiland verbleven de tortelduifjes in hotel Iberostar Suites Jardin Del Sol. Dit is een adults only hotel direct aan zee die alle ingrediënten in huis heeft voor een romantische vakantie om nooit te vergeten. Proosten op het balkon met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee terwijl de zon langzaam achter de horizon zakt en de lucht roze/oranje kleurt. Veel beter gaat het niet worden zou je bijna zeggen? Toch is dit wel het geval! Alle kamers van het hotel beschikken namelijk over een privé jacuzzi waar je kunt nagenieten van een heerlijke vakantiedag. Reis jij binnenkort Sander en Astrid achterna met jouw geliefde?

Jardin del Sol

# 2 Ollastu

Rowan en Astleigh reizen tijdens hun huwelijksreis af naar Sardinië. Ze verblijven daar in het prachtige hotel: “Ollastu”. Een uitstekende keuze voor een romantische huwelijksreis. Het hotel ligt in een prachtige groene omgeving, waar je vanuit het zwembad kunt genieten van een uniek uitzicht op de Costa Corallina. Ben je meer een strandmens? Dan hebben we goed nieuws! Op slechts 450 meter loopafstand bevind zich het privé strand waar je onder het genot van heerlijke Italiaanse delicatessen kunt genieten van het geluid van omslaande golven bij de zee. Zie jij jezelf net als Rowan en Astleigh al even helemaal weg dromen in dit unieke hotel?

Ollastu

# 3 Stella Island Kreta

Joep en Caroline beleven hun huwelijksreis in het prachtige hotel Stella Island op het Griekse eiland Kreta. En wees eens eerlijk: wie kan er nou niet verliefd worden op zo'n droom locatie? Vanuit je kamer spring je direct in het helderblauwe water van het zwembad in langune-stijl. Heb je trek in een lekkere lunch, dan kun je deze laten bezorgen door een zeemermin. We beloven dat je in je arm kunt blijven knijpen, maar je droomt echt niet. Liever naar het strand? Binnen 5 minuten slenteren lig je al onder de parasol naar het geluid van de golven te luisteren. Wij begrijpen de keuze voor Stella Island dan ook erg goed. Als Joep en Caroline de liefde hier niet kunnen vinden, dan weten wij het ook niet meer...


Stella Island Kreta


# 4 Santa Chiara

Dylan en Sonny vieren hun eerste reis als pasgetrouwd stel in het prachtige Venetië. De stad van het water is bij uitstek de perfecte locatie voor een huwelijksreis vol romantiek. Wie wil er nu niet met een gondel over de Canal grande varen terwijl de zon langzaam ondergaat? Het hotel is ook zeker een aanrader! Sonny en Dylan verblijven in hotel Santa Chiara, één authentiek Italiaans hotel gelegen aan de Canal Grande dat van alle gemakken is voorzien. Met al deze romantische ingrediënten zijn wij er zeker van dat het pasgetrouwde MAFS stel de liefde gaat vinden in Venetië.


Santa Chiara

In welk MAFS-hotel zou willen verblijven met jouw geliefde? Of je nu pasgetrouwd bent, al lang samen bent óf dat je gewoon toe bent aan het ultieme vakantiegevoel… vlieg de romantiek tegemoet met één van deze geweldige hotels!