JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Ultra All Inclusive » All in vakantie » Prijsvrij.nl

Zoek Vakanties

Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 ultra all inclusive

Volledig verzorgd op reis? Bij deze ultra all inclusive vakanties is werkelijk aan alles gedacht!

Ultra All Inclusive vakantie

Ultra all inclusive: een vakantie boordevol plezier, vermaak en natuurlijk alles inclusief! Met een ultra all in vakantie kom je niet zomaar voor verrassingen te staan. Geniet van een heerlijke cocktail aan het strand, dobber rond op je luchtbedje in het zwembad of doe mee met een van de leuke activiteiten. Een ultra all inclusive vakantie biedt je veel zekerheid want aan werkelijk alles is gedacht. Zo zijn niet alleen alle maaltijden en drankjes inclusief maar geniet je ook van vele extra faciliteiten en leuke activiteiten voor het hele gezin. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Voor een geslaagde vakantie die volledig is verzorgd zit je met een ultra all in verblijf helemaal goed!

Ultra all inclusive vakantie

Bij een ultra all inclusive hotel is werkelijk aan alles gedacht. Maaltijden, tussendoortjes en (alcoholische) drankjes zijn net als bij all inclusive, ook inbegrepen bij ultra all inclusive vakanties. Bij ultra all inclusive hotels heb je vaak meer keuze uit restaurants en kan je ook vaak à-la-carte dineren. Dit terwijl je bij een 'gewone' all inclusive vakantie hiervoor soms moet (bij)betalen. Ook zijn er verschillende faciliteiten en activiteiten inclusief. Elk hotel heeft zijn eigen beleid en per hotel kan de ultra all inclusive formule dan ook verschillen. Daarom adviseren wij je altijd om de hotelbeschrijving goed door te nemen om te weten wat inclusief is. 

All inclusive of ultra all inclusive hotels: wat is het verschil?

Bij all inclusive hotels zijn maaltijden en drankjes inbegrepen, maar lang niet alle zaken zijn inclusief. Soms moet je bijbetalen voor verse sappen of internationale alcoholische drankjes. Soms is een bepaalde bar op het strand niet inclusief of zijn de drankjes maar tot 23:00 uur inbegrepen. Bij een ultra all in vakantie zijn vaak alle bars en restaurants, en drankjes de gehele dag door inbegrepen. 

Bij ultra all inclusive hotels is nog veel meer inbegrepen in de prijs en zijn ook vaak meerdere faciliteiten inclusief. Denk hierbij aan à-la-carterestaurants, de minibar op je kamer, een wellnesscenter of groot aquapark. Naast de standaard maaltijden kan je ook vaak genieten van lekkere snacks, ijsjes en lokale specialiteiten. Soms zijn zelfs watersporten inclusief en krijg je een korte massage cadeau. 

Ultra all in hotels bij Prijsvrij vakanties

Niet alle hotels maken onderscheid in all inclusive of ultra all inclusive. Een hotel met all inclusive formule kan dus ook zeker net zo uitgebreid zijn als een hotel met ultra all inclusive formule. Bij sommige hotels heb je echter wel de keuze uit all inclusive of ultra all inclusive. Check dus altijd goed vooraf wat er is inbegrepen bij je geselecteerde reis, want wat inclusief is kan per hotel verschillen.

Ben jij klaar om volledig tot rust te komen? Bij Prijsvrij Vakanties hebben wij de beste hotels al voor je uitgezocht. Maak je keuze uit één van de vele hotels uit het aanbod en ontdek zelf de voordelen van een ultra all in hotel. 

Blogs
Luxe bali bedden op het strand bij een all in vakantie
10 februari 2021

Ultra all inclusive... wat houdt dat in?

Een vliegvakantie naar de zon boeken lijkt eenvoudig, maar vaak heb je vele keuzes voor de verzorgingsvorm: logies, logies en ontbijt, halfpension, volpension, all inclusive, ultra all inclusive, … Wat betekent dit? En wat is dan het verschil tussen all inclusive en ultra all inclusive?