JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Hotels met waterpark Bulgarije » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 waterparken Bulgarije

Voor welke pak jij je koffers? Ontdek hier onze top 10 hotels met waterparken in Bulgarije!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Hotels met waterpark in Bulgarije

Rrrrrrrroeeeetsj van de waterglijbanen in de mooiste hotels met waterparken in Bulgarije! Ben je heerlijk toe aan de zon met watervertier voor jong en oud? En, zoek je een schitterende locatie voor een kindvriendelijke vakantie met het gezin? Laat de Zwarte Zeekust dan niet langer op je wachten! In deze regio vind je namelijk een groot aanbod aan resorts en hotels met waterparken: van kleinere accommodaties met enkele glijbanen tot de meest avontuurlijke waterparken van luxe resorts: jouw perfecte match voor een zonvakantie in Bulgarije vind je bij Prijsvrij Vakanties! Waar zien we jou in het zwembad liggen?

Op vakantie naar de Zwarte Zeekust

Volop waterpret met een vakantie in Bulgarije? Daarvoor ga je naar de immens populaire Zwarte Zeekust. Met het kilometers lange zandstrand, de helderblauwe zee en het fijne klimaat ga je hier voor op-en-top relaxen in de zon. En, met de vele prachtige accommodaties beleef je hier een fantastische tijd met het hele gezin. Terwijl je kinderen zich ultiem met de glijbanen vermaken, heb jij eíndelijk de tijd om aan je nieuwe boek te beginnen. Of, je doet gewoon gezellig met ze mee!

Met onze populaire hotels met waterparken in Bulgarije zit er altijd een accommodatie tussen die precies bij jouw wensen past. Ga je graag voor meer kleinschalig, zoals enkele glijbanen? Of, liever groots met een volwaardig aquapark? Pak snel je koffers voor de Zwarte Zeekust: hét Bulgaarse waterparadijs. Nog meer zon? Laat je inspireren voor nog meer strandvakanties aan de Zwarte Zeekust in het populaire Sunny Beach. Of, stippel je route uit naar het eeuwenoude Nessebar. 

Waterpret voor iedere leeftijd

Zelfs als volwassenen is het af en toe heerlijk om je weer even kind te voelen. Weer even vol enthousiasme het water induiken of wel 10 keer achter elkaar van dezelfde glijbaan roetsjen. En, met het zonnetje op je gezicht is die verfrissing meer dan welkom! Bij Prijsvrij Vakanties vind je dan ook een ruim aanbod aan hotels met waterparken in Bulgarije. En, accommodaties die uitdaging voor iedere leeftijd bieden. Zo vind je er leuke watertoestellen voor de allerkleinste vakantiegangers, evenals speciale kinderbaden. Zijn je kinderen ouder of zoek je zelf het beste waterplezier? Kies dan voor hotels waar je grootste aquaparken vindt, vol van de meest kronkelige kamikazeglijbanen. Of, dobber ontspannen in het zwembad op je luchtbed en kom heerlijk tot rust. Is het inmiddels tijd voor een lekker hapje tussendoor? Ga dan met je gezin voor een smakelijke lunch in het hotel: ideaal met een all inclusive vakantie in Bulgarije!

Ontdek de leukste hotels met waterparken in Bulgarije

Watervertier in de zomer? Dat klinkt natuurlijk al helemaal top! Maar, hoe ontdek je nu de meest populaire hotels met waterpark in Bulgarije? Bij ons vind je een groot aanbod aan waterrijke bestemmingen: onze accommodaties met kleine tot grote aquaparken worden daarom speciaal met het ‘Splash’-logo aangegeven: zo maken we jouw zoektocht extra makkelijk! Ben je een hotel aan het zoeken en klik je in het keuzemenu onder ‘Splash’ op waterpark? Laat je dan verrassen door het leukste aanbod rond waterparken in Bulgarije. Ga jij voor een natuurrijke omgeving of graag zo dicht mogelijk bij het strand? Vind jouw favoriet bij Prijsvrij Vakanties! Ligt jouw opblaaskrokodil al klaar?