Veelgestelde vragen - Verzekeringen

Kan ik een reis- en/of annuleringsverzekering via Prijsvrij.nl afsluiten?

Ja, het is mogelijk om bij vakanties een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. De verzekeringen worden door Prijsvrij.nl bij Allianz Global Assistance afgesloten. Je krijgt tijdens het boekingsproces automatisch de mogelijkheid om aan te geven dat je een reis- en/of annuleringsverzekering wilt.

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Tijdens een vakantie wil je onbezorgd kunnen genieten. Hierbij hoort ook dat je weet dat je goed verzekerd bent. Met de Reisverzekering Combinatie B van Allianz Global Assistance zijn medische kosten, ongevallen en bagage (met een eigen risico van € 50,-) verzekerd. Zo ga je onbezorgd op vakantie!

Bij Allianz Global Assistance zijn dokters- en ziekenhuiskosten in het buitenland altijd tegen kostprijs verzekerd. Heel belangrijk, want deze kosten kunnen erg oplopen en je ziektekostenverzekering dekt deze kosten veelal niet volledig. Ook repatriëring van het motorrijtuig en/of aanhanger na pech of een ongeval is verzekerd.

Waarom een annuleringsverzekering afsluiten?
Bij annulering van je reis kunnen de kosten vaak flink oplopen, zeker kort voor vertrek. Een goede annuleringsverzekering dekt veelal deze kosten, mits er vanwege een gegronde reden wordt geannuleerd. Ook bij grote vertragingen (van minimaal 8 uur) of bij vervroegde terugkeer van de reis komt deze verzekering van pas.
Waar kan ik de voorwaarden vinden van de reis- en/of annuleringsverzekeringen?

Allianz Global Assistance

Heb je bij boeking een reis- en/of annuleringsverzekering afgesloten via Prijsvrij Vakanties dan ben je verzekerd bij Allianz Global Assistance . Sluit je een reisverzekering af via Prijsvrij.nl, dan heb je standaard een Combinatie B verzekering incl. medische kosten, ongevallen en bagage (met een eigen risico van € 50). Klik hier voor de voorwaarden van de reis-en annuleringsverzekering.

Kan ik een verzekering afsluiten als ik niet woonachtig ben in Nederland?

Nee, dit is niet mogelijk. De verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance verzekert enkel reizigers die woonachtig zijn in Nederland.