Veelgestelde vragen - Servicepakketten

Wat houdt het Basis Service Pakket in?
In het Basis Service Pakket zit de omboek-kosten-garantie: je hebt een heerlijke vakantie gepland, maar er breekt op de plaats van bestemming een calamiteit uit waardoor je eigenlijk niet meer naar je vakantiebestemming wenst af te reizen. Daar is de omboek-kosten-garantie voor! Je hebt met de omboek-kosten-garantie de mogelijkheid om een andere vakantiebestemming te boeken. De omboekingskosten zijn dan gedekt, de eventuele meerprijs is voor eigen rekening. De dekking van de omboek-kosten-garantie gaat automatisch vanaf 2 weken voor vertrek in.

Tijdelijk ontvang je ook een $eat of Beachdre$$ cadeau! Ideaal om urenlang te samen te dobberen in het zwembad of om te flaneren op het strand!

Bekijk alle voorwaarden hier.
De voorwaarden van de omboek-kosten-garantie vind je hier.

 

Wat houdt het Voordeel Service Pakket in?

Naast de omboek-kosten-garantie en de $eat of beachdre$$, profiteer je bij het Voordeel Service Pakket tot een maximum van € 20 extra korting op je volgende vakantie en 7,5% korting op autohuur.

Wat houdt het All-in Service Pakket in?

Met het All-In Service Pakket brengt Prijsvrij.nl geen kosten in rekening bij wijzigingen aan jouw boeking* en krijg je VIP-toegang tot onze reserveringsafdeling. Voorbeelden van wijzigingen aan je boeking zijn: naamswijzigingen, dagen bijboeken, (deel)annuleringen etc. De VIP-toegang geldt voor zowel de e-mails die je stuurt als de telefonische helpdesk. Zo wordt je nog sneller geholpen bij vragen over je reservering!

Tevens krijg je maar liefst tot een maximum van € 30 korting op je volgende vakantie en 10% korting op autohuur. Daarnaast zit ook de omboek-kosten-garantie (zie het basis service pakket) in het All-In service pakket én ontvang je nu tijdelijk een gratis $eat of beachdre$$!

*De wijzigingskosten van de reisorganisatie worden wel doorberekend.