Veelgestelde vragen - Servicepakketten

Wat houdt het basis servicepakket in?
Het basis servicepakket houdt in dat je géén boekingskosten betaald voor je pakketreis en altijd profiteert van onze uitstekende klantenservice. Dit servicepakket is gratis en zit standaard inbegrepen bij elke pakketreis.
Wat houdt het all-in servicepakket in?

Met het all-in servicepakket ben je verzekerd van onze VIP-service en geniet je van vele extra voordelen bij je pakketreis:

  • VIP-klantenservice
  • Géén boekingskosten
  • Géén wijzigingskosten*
  • Géén omboekkosten*
  • € 25 korting op je volgende vakantie
  • Gratis beachdress


VIP-klantenservice houdt in dat je een voorrangsbehandeling krijgt van onze reserveringsafdeling. Zo voorkom je langere wachttijden aan de telefoon wanneer het druk is en ook bij contact via e-mail kun je nog sneller een reactie verwachten. Daarnaast rekenen wij geen wijzigingskosten* voor aanpassingen als naamswijzigingen, het bijboeken van bagage, het bijboeken van vakantiedagen en het (gedeeltelijk) annuleren van de reis. Ook betaal je geen omboekkosten* wanneer er een calamiteit uitbreekt waardoor je niet meer naar je bestemming kunt afreizen. Het all-in servicepakket is optioneel bij te boeken tijdens het boekingsproces voor slechts € 29.

*Prijsvrij rekent geen wijziging- of omboekingskosten. Eventuele wijzigings- of omboekkingskosten van de reisorganisatie van uw vakantie worden wel doorberekend.

Naast deze extra service krijg je bij het all-in servicepakket ook een kortingscode ter waarde van € 25, te besteden wanneer je je volgende vakantie boekt bij Prijsvrij. Ook krijg je nu tijdelijk gratis een stijlvolle beachdress voor een ideale start van je vakantie. Bestellen kan via ons bestelformulier. Bekijk hier de voorwaarden van de omboekkosten-garantie en het gratis reisproduct.