Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Verenigde Staten ×
  • New York ×
  • New York City ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Stedentrip New York City

New York City ligt in de gelijknamige staat New York in het noordoosten van de Verenigde Staten en staat bekend als een bruisende stad die voortdurend in beweging is. Wie droomt er niet van om een stedentrip naar deze city that never sleeps te maken? Met tal van bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge, Central Park, Ground Zero en honderden musea kun je hier je dagen gemakkelijk vol maken. Ook wordt deze stad als het shopwalhalla gezien. Met veel bekende en minder bekende winkels kun je je geluk niet op op 5th Avenue of in een van de boutique winkeltjes in Soho of de Upper East Side. Struin over het immens populaire Times Square of bezoek een van de vele musicals op Broadway.

Lees meer

Populaire stedentrips New York City

Stedentrip New York City – The City that never sleeps

New York, wat in de volksmond ook wel "The Big Apple" wordt genoemd, is het bruisende, economische hart van de Verenigde Staten. In de stad vind je een smeltkroes aan culturen en dat is overal goed terug te zien. Je kunt er fantastisch winkelen, prachtige kunst bewonderen, goed uitgaan, ontspannen in parken en genieten van de natuur.

 

De stad bestaat uit vijf verschillende wijken die allemaal het bezoeken waard zijn. Manhattan is het centrum van de stad en met zijn 'concrete jungle' het meest bekend van films en series. Brooklyn is het dichtstbevolkt en wordt via de iconische Brooklyn Bridge verbonden met Manhattan. Queens staat bekend om haar sportevenementen zoals de US Open Marathon van New York en het stadion van de New York Mets. The Bronx is een erg multicultureel stadsdeel en Staten Island kennen toeristen vooral door het mooie uitzicht op Manhattan.

Stedentrip New York City - Volop kunst, cultuur & natuur

New York is een stad waar niemand zich hoeft te vervelen. Kunst, cultuur, natuur, architectuur: het is er volop aanwezig. Naast Times Square, de Liberty Tower, 9/11 Memorial en het bekende vrijheidsbeeld is het ook erg mooi om de stad juist van boven te bewonderen, bijvoorbeeld vanaf het Empire State Building of Rockefeller Center.

 

Kunstliefhebbers moeten zeker een bezoekje brengen aan het Metropolitan Museum of Art, het Guggenheim Museum of het Museum of Modern Art. Hou je van musicals, ga dan naar Broadway! Wil je liever de drukte even ontlopen geniet dan van het prachtige Central Park of ga picknicken in High Line Park.

Kortom: droom jij over deze bruisende stad New York? Plan dan jouw stedentrip of weekendje weg om je droom werkelijkheid te maken!

Blog

 • Foto
  Filmlocaties Gossip Girl
  01 juni 2021

  New York ademt, XOXO Gossip Girl. De meeste filmlocaties zijn gemakkelijk toegankelijk en liggen vlakbij elkaar in de Upper East Side. Stap jij in de wereld van Serena & Blaire?

  Gossip Girl filmlocaties
 • Foto
  Filmlocaties Home Alone 2
  01 juni 2021

  Als je aan kerst denkt, dan denk je aan gezelligheid, familie, kerstboom, cadeautjes, eten én natuurlijk dé kerstfilm Home Alone! Ontdek waar Kevin allemaal geweest is in deze blog.

  Home Alone 2 filmlocaties