Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Midden Thailand ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Midden Thailand

Bijna iedereen begint of eindigt zijn vakantie in Midden Thailand, ook wel Centraal-Thailand. De meeste mensen vliegen op de hoofdstad Bangkok. Sommigen blijven hier, anderen reizen gelijk door naar andere plaatsen. Er is namelijk veel te zien in Midden Thailand. Te beginnen met Ayutthaya, een ruïnestad waar je je vergaapt aan eeuwenoude tempels en paleizen. Een absolute aanrader als je van cultuur houdt. Een natuurliefhebber? Dan moet je Kanchanaburi op jouw bucketlist zetten. Deze plaats staat bekend om haar sprookjesachtige watervallen. Bovendien loopt hier - dwars door al het groen - een spoorlijn naar het buurland Birma. 

Lees meer

Populaire vakanties Midden Thailand

Populaire bestemmingen in Midden-Thailand

Bovenstaande plaatsen zijn vooral leuk om een of twee dagen te bezoeken. Bijvoorbeeld in de vorm van een (dag)excursie. Als je ergens langere tijd wil verblijven, raden we je aan om naar de kust te gaan. In het resort of aan het strand kom je helemaal tot rust. Twee geliefde strandbestemmingen in Midden-Thailand zijn Hua Hin en Cha Am. 

Hua Hin

Hua Hin is een van de oudste badplaatsen van Thailand. Overdag liggen de meeste mensen op het brede zandstrand of bij één van de vele zwembaden. ‘s Avonds biedt de stad een hoop gezelligheid, met vele restaurants, bars en natuurlijk de night market.

Cha Am

Cha Am is een combinatie tussen een zonvakantie en een culturele reis. Het strand is geweldig, maar de omgeving is minstens zo mooi. Ga naar een van de vele tempels of zoek de gouden Boeddha, die verstopt zit in een van Cha Am’s grotten.

Tips voor Midden-Thailand

1. Maak een excursie naar de Thaise hoofdstad Bangkok
2. Reis bij voorkeur van november tot en met februari, dan is het schitterend weer
3. Eet zoveel mogelijk streetfood
4. Leer het Thaise woord voor 'niet pittig' (mai ped)
5. Neem bedekkende kleding mee voor religieuze gebouwen
6. Boek een hotel of resort met zwembad

Bekijk hotels en resorts in Midden-Thailand

Zie jij een verre vakantie in Midden-Thailand wel zitten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben de beste aanbiedingen voor jou geselecteerd. Elke deal is inclusief de heen- en terugvlucht en het verblijf in een luxe hotel of resort.