Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Santa Ponsa ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Santa Ponsa

Wil je een overvolle zonvakantie? Dan ga je naar de plaats Santa Ponsa. Deze plek ligt op het eiland Mallorca. De stad ligt verscholen in een baai, het strand van Santa Ponsa is een van de grootste op Mallorca. Dit strand is van alle gemakken voorzien ligbedjes, restaurants en speeltoestellen. Heb je even genoeg van het strand? Loop naar de haven en bekijk de jachten die hier liggen. Wil je zelf over het water crossen? Dat kan huur een boot of al je het rustiger aan wilt doen huur een waterfiets. Ontdek het nachtleven op de boulevard en feest tot de zon opkomt. Hier zijn genoeg barretjes en clubs te vinden. De hoofdstad Palma de Mallorca ligt op een half uur van Santa Ponsa daar wil je naar toe. Al zin om op vakantie te gaan? 

Lees meer

Populaire vakanties Santa Ponsa

Wat te doen in Santa Ponsa?

 Santa Ponsa ligt 20 minuten van de hoofdstad van Mallorca. Dit stadje heeft veel activiteiten die je kunt doen. Geniet heel de dag op het strand van Santa Ponsa. Op het strand zijn heerlijke Spaanse tentjes te vinden, waar je fijne ligbedden kan huren. Maak een mooie wandeling vanaf het strand naar Cruz del Descubrimiento. Hier heb je een waanzinnig uitzicht over de azuurblauwe zee en de haven. Nog niet klaar met wandelen? Loop naar Parque Arqueologico Puig de Sa Morisca. De paden zijn niet helemaal verhard, dus trek stevige schoenen aan en loop naar de top. Zin in een avond uit? Ga naar het Square Santa Ponsa, geniet van een drankje en de live muziek. Ook leuk voor kinderen er zijn springkussens! Wil je meer avontuur? Klim naar boven in de bomen en doe verschillende parcoursen. Als je de top hebt bereikt dan zip line je terug naar beneden en zie je het mooie uitzicht. 

Omgeving Santa Ponsa 

Sla je graag een balletje op de golfbaan dan zijn er enkele golfbanen te vinden in de omgeving van Santa Ponsa. Liever in het water een balletje gooien, ga naar een van de waterparken in de buurt. In deze waterparken kan je heel de dag vertoeven met het gezin of vriendengroep. Wil je een avond op stap? Uitgaansgebieden zijn er genoeg zoals, El Arenal. Deze plek staat bekend onder de jongeren in Nederland. Hier zijn genoeg barretjes, cafés en grotere clubs. Uitgaansgebied Magaluf staat bekend bij de Duitse en Engelse vakantiegangers, maar zeker de moeite waard om hier ook een leuk feestje van te maken. Wil je naar de grootste club van Europa, dat kan op Playa de Palma Mallorca.