Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Can Picafort ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Can Picafort

Op zoek naar een goedkope vakantie Ca'n Picafort? Last minute Ca'n Picafort en all inclusive Ca'n Picafort vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Ca'n Picafort van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Ca'n Picafort te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Ca'n Picafort is gelegene in het noordoosten van Mallorca en is geliefd vanwege de prachtige stranden. Ze zeggen zelfs één van de mooiste van Spanje!

Lees meer

Populaire vakanties Can Picafort

Ca'n Picafort - Gezellige badplaats voor jong en oud

Ca'n Picafort is een langgerekte badplaats in Mallorca met een gezellige boulevard. Langs de boulevard liggen een aantal terrasjes, bars en restaurants. Het stadje ligt tussen twee natuurreservaten in. In het oosten ligt Son Real en Albufera ligt aan de noordwest rand. Op een paar kilometer afstand ligt de gezellige badplaats Puerto de Alcudia. Dit stadje heeft een authentiek centrum, met originele stadsmuren en leuke souvenirwinkeltjes. De smalle straatjes leiden naar het historische stadsplein met gezellige restaurantjes en terrasjes.

Van vissersdorp tot geliefde badplaats

Zoals zo veel dorpjes in Mallorca is Ca'n Picafort gebouwd in het bronzen tijdperk. Gestart als vissersdorpje is het uitgegroeid tot een prachtige mondaine badplaats. Tijdens de zomervakantie een favoriete vakantiebestemming en tijdens het voor- en naseizoen erg populair bij wielrenners, hardlopers en andere sporters.

De beste stranden vind je in Ca'n Picafort

In Mallorca zijn 262 witte zandstraden en 60 hiervan dragen het "Blue Flag" symbool. Hierdoor heb je altijd wel een lekker strand in de buurt. Echter zijn de stranden van Ca'n Picafort geliefd bij iedereen vanwege het kraakheldere zeewater en de vele faciliteiten. Ze zijn erg geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen en er is genoeg te beleven voor jong en oud!