Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Del Sol ×
    • Manilva ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een unieke vakantie aan de Costa Del Sol? Dan zit je in de Spaanse stad Manilva helemaal goed! Geniet van een ontspannen zonvakantie en ontsnap aan de drukte. De karakteristieke witte huizen van Manilva worden omgeven door wijngaarden en de lokale wijnen zijn dan ook overal in de restaurants te proeven. Laat je verrassen door de Andalusische keuken, dans de flamenco en laat jezelf onderdompelen in één van de vele Spaanse festivals. Het badplaatsje San Luis de Sabinillas ligt op nog geen 10 minuten rijden en landinwaarts verken je het bijzondere achterland van Andalusië.

Lees meer

Populaire vakanties Manilva

Bezienswaardigheden in Manilva

Bezoek het Castillo de la Duquesa. Dit grote 18e-eeuwse fort staat nog vrijwel helemaal overeind en werd vroeger gebruikt om de stad tegen piraten te verdedigen. Inmiddels heeft het gemeentehuis er een aantal kantoren en worden er verschillende exposities georganiseerd. Mis ook de Santa Ana kerk midden in het centrum van Manilva niet! Deze kerk werd in de 18e eeuw over een kleiner kerkje uit de 16e eeuw heen gebouwd en toornt mooi boven de witte kalkstenen huisjes van het stadje uit.

Bezoek de jachthaven van la Duquesa en geniet vanaf een terrasje van het uitzicht over de vele zeiljachten en de kenmerkende wit met blauwe vuurtoren terwijl je een verkoelende cocktail geserveerd krijgt.

Stranden in de buurt van Manilva

Ten noorden van de haven van la Duquesa vind je het Playa Sabinillas. Een mooi breed zandstrand met veel leuke activiteiten voor kinderen. Gecombineerd met het ondiepe rustige zeewater is dit strand vlakbij Manilva zeer geschikt voor een vakantie met jonge kinderen. Loop na een heerlijke stranddag over de aangrenzende boulevard met ruime keuze aan gezellige restaurantjes en geniet van één van de meest relaxte badplaatsjes aan de Costa del Sol. Ten zuiden van de haven en het kasteel van Duquesa ligt tussen de rotsen het prachtige Playa de la Chullera. Pak je snorkel en klim over de rotsen naar het heldere water om de onderwaterwereld te ontdekken. Rijd na een actieve stranddag weer terug naar Manilva en geniet tussen de groene wijngaarden van je welverdiende rust.

Wijn proeven in Manilva

Manilva staat bekend om haar witte druiven en de daarvan geproduceerde zoete witte wijnen. Op verschillende plekken in de stad kun je deelnemen aan wijnproeverijen en ook de restaurants weten deze fijne wijnen perfect te combineren met de specialiteiten uit de keuken. Plan je vakantie naar Manilva in het eerste weekend van september om getuige te zijn van het jaarlijkse Grape Harvest Festival. De dorpelingen stampen gezamenlijk de allereerste druiven en genieten samen met jou van de eerste wijn van het seizoen. Het opgaan in de Spaanse cultuur maakt een vakantie naar Manilva tot een unieke en onvergetelijke ervaring.