Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa De La Luz ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa De La Luz

Costa de la Luz: oftewel de kust van het licht en met ruim 3000 uur zon per jaar perfect voor een heerlijke vakantie. Dit Spaanse kustgebied vind je in de regio Andalusië en loopt helemaal door tot aan de grens met Portugal. De dorpjes die je hier vindt, hebben stuk voor stuk hun eigen karakteristieke sfeer, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze heerlijk knus en rustig zijn. Zo vind je bijvoorbeeld in de wat grotere stad Chiclana de la Frontera een heerlijke combinatie tussen strand en cultuur, en beschikt Cartaya naast een mooi strand ook over een ruim aanbod winkels. Of je nu met het hele gezin naar de Costa de la Luz afreist of samen met je partner van een romantische zonvakantie wilt genieten. Niets staat jou in de weg van een heerlijke tijd aan deze Spaanse costa.

Lees meer

Populaire vakanties Costa De La Luz

Natuur in Costa de la Luz

Naast prachtig witte stranden langs de Atlantische Oceaan, beschikt de Costa de la Luz ook over schitterende natuurparken. Zo is bijvoorbeeld Doñana National Park een bezoekje waard voor iedereen die houdt van verschillende natuurverschijnselen in één park. En wanneer je tijd hebt, is ook Gibraltar zeker aan te raden. Hier vind je schitterende natuur en veel verschillende soorten vogels.

Stranden aan de Costa de la Luz

Dat deze heerlijke Spaanse kuststreek in Andalusië over schitterende stranden beschikt zal je niet verbazen, maar dat de stranden zó spierwit zijn verwacht je niet snel op slechts 3 uur vliegafstand van Nederland. Surfliefhebbers zijn in Isla Canela aan het juiste adres; hier waait een gunstige wind voor dagen surfplezier op het water van de ruige Atlantische Oceaan.

Costa de la Luz met het hele gezin

In de Costa de la Luz vind je talloze heerlijke accommodaties met een ruim aanbod vermaak voor kinderen van alle leeftijden. De allerkleinsten vermaken zich in de miniclub terwijl de wat oudere kinderen eindeloos spelen in een van de verschillende zwembaden. Tijdens het avondeten geniet je met het hele gezin van de levendige animatieshows die vele accommodaties verzorgen.

Denk voor een ideale zonvakantie met het hele gezin eens aan de Costa de la Luz in Zuid-Spanje: een heerlijke vakantiebestemming met alle ingrediënten voor zowel rust als avontuur.