Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa brava ×
    • Santa susanna ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Santa susanna

Op zoek naar een goedkope vakantie Santa Susanna? Last minute Santa Susanna en all inclusive Santa Susanna vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Santa Susanna van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Santa Susanna te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! De badplaats Santa Susanna is gelegen aan de Costa Brava in Spanje.

Lees meer

Populaire vakanties Santa susanna

Santa Susanna - Rustig en luxe genieten

Santa Susanna is de schitterende nieuw opgezette hotelwijk van Malgrat de Mar. Hier staan de hotels en appartementengebouwen die meer weg hebben van een echt vakantieparadijs dan van zomaar een hotel of appartement. Het is ruim van opzet, levert vele faciliteiten en ligt betrekkelijk rustig aan of nabij het brede zandstrand. Via de prachtig aangelegde boulevard, die doorloopt tot in het oude oorspronkelijk Catalaanse dorpje dat Malgrat eens was, bereik je op loopafstand de hotelwijk van Malgrat met bars, terrassen en winkeltjes. Aantrekkelijk is de weekmarkt die door veel toeristen wordt bezocht. Wat hier meteen opvalt zijn de pijnboombosjes langs het strand. De nachtclubs en disco’s staan garant voor een bruisend nachtleven.

 

Santa Susanna is een vrij rustige vakantiebestemming in Spanje. De plaats ligt aan de noord oostkust van het land. Officieel behoort de plaats tot de onbekende Costa de Maresme. Maar vraag je een inwoner van het dorp aan welke costa hij of zij woont, dan is de kans groot dat Costa Brava gezegd wordt. Santa Susanna behoort tot de gemeente Malgrat de Mar en ligt geheel tegen deze populaire vakantie bestemming aangebouwd.

 

Landschap

Het landschap rondom Santa Susanna is voornamelijk erg vlak. Daarnaast vind je vele uitgestrekte stranden in de omgeving. Door het vlakke landschap van de Costa de Maresme is het goed mogelijk om hier te kamperen. Je vindt hier dan ook vele campings waar je een tentje op kunt zetten. Santa Susanna is een uitgestrekte badplaats die behalve campings, ook comfortabele hotels biedt. Je wordt hier ’s nachts niet wakker gehouden door luide muziek en een druk uitgaansleven, maar kunt overdag wel genieten van een welverdiende rust en gemoedelijke en gezellige sfeer. De plaats is feitelijk in tweeën te delen, met het ene deel van het dorp op de heuvel en het wat toeristischer gedeelte aan de kant van de zee.

 

Cultuur

Toeristen bezoeken Santa Susanna met name vanwege de mooie stranden en de schitterende natuur in de omgeving. Ook cultuurliefhebbers zitten hier goed. Imposante kerken en kapellen zijn ook in deze hoek van Spanje geen uitzondering. Daarnaast is het een aanrader minimaal één avond van je vakantie te reserveren voor het eten van tapas, in een lokale bar in Santa Susanna.