Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Brava ×
    • Santa Susanna ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Santa Susanna

Santa Susanna is een vrij rustige, maar zeker ook gezellige vakantiebestemming aan de Costa Brava van Spanje. Via de prachtig aangelegde boulevard, die doorloopt tot aan Malgrat de Mar, bereik je het levendige centrum met winkels, bars en terrasjes. Aantrekkelijk is de weekmarkt die door vele toeristen wordt bezocht en erg leuk is om eens overheen te wandelen tijdens je vakantie in Santa Susanna. De discotheken staan garant voor een bruisend nachtleven, maar de meeste vakantiegangers reizen af naar deze badplaats vanwege de mooie stranden en schitterende natuur. De temperatuur is er vrijwel het hele jaar aangenaam, dus als je wilt genieten van de zon en het mooie helderblauwe water, dan ben je in hier op de juiste plek!

Lees meer

Populaire vakanties Santa Susanna

Santa Susanna - Rustig en luxe genieten

In de hotelwijk van Santa Susanna staan hotels en appartementen die meer weg hebben van een echt vakantieparadijs dan van zomaar een hotel of appartement. Het is ruim van opzet, levert vele faciliteiten en ligt betrekkelijk rustig aan of nabij het brede zandstrand. Via prachtige boulevard bereik je op loopafstand de hotelwijk van Malgrat met vele amusementsfaciliteiten. De weekmarkt is zeker een aanrader tijdens je vakantie in Santa Susanna. Daarnaast zorgen de nachtclubs en discotheken voor een bruisend nachtleven. Jong en oud beleeft hier een heerlijke vakantie in één van de adults-only hotels of kindvriendelijke resorts.

Waar ligt Santa Susanna?

Santa Susanna ligt aan de noord oostkust van Spanje. Officieel behoort de plaats tot de onbekende Costa de Maresme. Maar vraag je een inwoner van het dorp aan welke costa hij of zij woont, dan is de kans groot dat Costa Brava gezegd wordt. Santa Susanna behoort tot de gemeente Malgrat de Mar en ligt geheel tegen deze vakantiebestemming aangebouwd. Santa Susanna ligt enkele tientallen kilometers boven Barcelona. Deze wereldstad is vanuit Santa Susanna te bereiken met de kusttrein, ideaal voor een dagje weg.

Landschap van Santa Susanna

Het landschap rondom Santa Susanna is voornamelijk erg vlak. Daarnaast vind je vele uitgestrekte stranden in de omgeving. Wat hier meteen opvalt zijn de pijnboombosjes langs het strand. Door het vlakke landschap van de Costa de Maresme is het goed mogelijk om hier te kamperen. Je vindt hier dan ook vele campings waar je een tentje op kunt zetten. Santa Susanna is een uitgestrekte badplaats die behalve campings, ook comfortabele hotels biedt. Je wordt hier ’s nachts niet wakker gehouden door luide muziek en een druk uitgaansleven, maar kunt overdag wel genieten van een welverdiende rust en gemoedelijke en gezellige sfeer. De plaats is feitelijk in tweeën te delen, met het ene deel van het dorp op de heuvel en het wat toeristischer gedeelte aan de kant van de zee.

Cultuur van Santa Susanna

Toeristen bezoeken Santa Susanna met name vanwege de mooie stranden en de schitterende natuur in de omgeving. Ook cultuurliefhebbers zitten hier goed. Imposante kerken en kapellen zijn ook in deze hoek van Spanje geen uitzondering. Daarnaast is het een aanrader minimaal één avond van je vakantie te reserveren voor het eten van tapas, in een lokale bar in Santa Susanna.