Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Brava ×
    • Pineda De Mar ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Pineda De Mar

Pineda de Mar ligt aan de Costa Brava in Spanje. Deze geliefde badplaats ligt in de regio van Barcelona. De meeste mensen bezoeken deze plaats voor de prachtige, lange zandstranden. Dit rustige vissersdorpje heeft een gezellig plein dat omringd wordt door verschillende terrasjes. Hier kun jij ongetwijfeld de heerlijkste tapas eten! Naast een rustige zonvakantie in Pineda de Mar kun je ook de drukte opzoeken in Barcelona of Gerona. Deze beide steden liggen in de buurt van Pineda de Mar en mogen eigenlijk niet overgeslagen worden. De beste reistijd om Pineda de Mar te bezoeken is in de maanden juli en augustus. Maar ook het voor- en najaar heeft veel zon en lekkere temperaturen. Ben jij al overtuigd van een vakantie naar Pineda de Mar?

Lees meer

Populaire vakanties Pineda De Mar

Pineda de Mar - Pittoresk vissersdorpje aan de Costa Brava

Pineda de Mar is een gemeente in de Spaanse provincie Barcelona in de regio Catalonië. Het vormt een gezellige vakantiebadplaats met een levendig centrum. In de nauwe straatjes en over de gezellige boulevard kun je heerlijk flaneren en een terrasje pikken. Het mooie Barcelona en Gerona liggen vlakbij en ook het prachtige achterland zal je niet ontgaan tijdens deze reis.

Heerlijk ontspannen in Pineda de Mar

Pineda de Mar is een rustig vissersdorpje ideaal voor families en rustzoekers. De oude stad heeft een gezellig plein en verschillende terrasjes en typische Spaanse huizen. Deze plek is minder bekend bij het grote publiek en daarom vrij rustig vergelijken met andere plekken aan de Costa Brava.

Natuur in Pineda de Mar

In Pineda de Mar kun je gemakkelijk een fiets, scooter of auto huren om het Spaanse achterland te verkennen. Deze plek is ideaal voor natuurliefhebbers. Ga bijvoorbeeld mountainbiken of wandelen in de omgeving of ga naar natuurpark Montnegre. Daar vind je vele mooie wandelpaden en prachtige natuur.

Op vakantie naar Pineda de Mar

Is jouw keuze gevallen op een vakantie naar Pineda de Mar? In de maanden mei tot en met september is het hier heerlijk weer. Met stralend blauwe luchten en een warm zonnetje. Verblijf in een van de vele hotels direct aan het strand of gaat jouw voorkeur uit naar een appartementencomplex wat verder landinwaards? Met het treintje dat in het hoogseizoen door deze plaats rijdt bereik je gemakkelijk het strand en de supermarkt!