Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa brava ×
    • Pineda de mar ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Pineda de mar

Op zoek naar een goedkope vakantie Pineda de Mar? Last minute Pineda de Mar en all inclusive Pineda de Mar vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Pineda de Mar van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Pineda de Mar te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Pineda de Mar ligt aan de Costa Brava aan de oostkust van Spanje.

Lees meer

Populaire vakanties Pineda de mar

Pineda de Mar - Pittoresk vissersdorpje aan de Costa Brava

Pineda de Mar is een gemeente in de Spaanse provincie Barcelona in de regio Catalonië. Het vormt een gezellige vakantiebadplaats met een levendig centrum. In de nauwe straatjes en over de gezellige boulevard kunt u heerlijk flaneren en een terrasje pikken. Het mooie Barcelona en Gerona liggen vlakbij en ook het prachtige achterland zal u niet ontgaan tijdens deze reis.

Heerlijk ontspannen in Pineda de Mar

Pineda de Mar is een rustig vissersdorpje ideaal voor families en rustzoekers. De oude stad heeft een gezellig plein en verschillende terrasjes en typische Spaanse huizen. Deze plek is minder bekend bij het grote publiek en daarom vrij rustig vergelijken met andere plekken aan de Costa Brava.

Natuur

In Pineda de Mar kun je gemakkelijk een fiets, scooter of auto huren om het Spaanse achterland te verkennen. Deze plek is ideaal voor natuurliefhebbers. Ga bijvoorbeeld mountainbiken of wandelen in de omgeving of ga naar natuurpark Montnegre. Daar vindt je vele mooie wandelpaden en prachtige natuur.