Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa blanca ×
    • Calpe ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Calpe? Last minute Calpe en all inclusive Calpe vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Calpe van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Calpe te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Calpe is een gezellige badplaats in Spanje en is gelegen aan de Costa Blanca.

Lees meer

Populaire vakanties Calpe

Calpe - Prachtig stadje met kenmerkende Ifach

Vakantiebestemming Calpe is een perfecte combinatie van romantiek met zon, zee en strand. Gelegen tussen Altea in het zuiden en Javea in het noorden beleef jij een unieke vakantie. Calpe is bekend vanwege zijn indrukwekkende rots, genaamd Penon de Ifach. Deze massieve rots trekt een groot diversiteit van toeristen en biedt prachtige uitzichten over diverse baaien en Costa Blanca.

 

Ontdek het leuke centrum waar twee prachtige kerken gesitueerd zijn die absoluut een bezoek waard zijn. De kerken zijn gebouwd in de 15e eeuw en moest opnieuw gerenoveerd worden na diverse aanvallen van piraten. Bezichtig tevens het archeologisch museum waar diverse bevindingen van de vierde tot de achtste eeuw tentoongesteld zijn. Net buiten het centrum zijn de ruïnes van Bano de la Reina te vinden die afstammen uit de tijd van de Romeinen. Voor geïnteresseerde in de lokale cultuur is een bezoek aan het museum in Calle Jose Antoni een absolute must. De tradities van de lokale inwoners worden verklaart wat zeer indrukwekkend is.

 

Er zijn een verscheidenheid aan verblijfsmogelijkheden in Calpe wat zich uit in goedkope en luxe hotels. Na een vermoeiende culturele dag kan je genieten van de vele faciliteiten van de accommodaties zoals in het wellness centrums of in gezellige restaurants. Of kom geheel tot rust aan de mooie stranden van Calpe. Genoeg redenen om nu jouw vakantie te boeken in de prachtige stad Calpe.