Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Blanca ×
    • Calpe ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vier jouw zonvakantie in Calpe in het hart van de Costa Blanca. Het is een ideale plek om te vertoeven aan de zee met zomerse temperaturen. Deze stad zit vol met prachtige verborgen plekjes die je echt zou moeten zien. Allereerst de oude stad van Calpe met sfeervolle smalle straatjes. Het is een magische plek met planten, bloemen en kleurrijke schilderingen op de muren. En niet alleen dat… ’s Avonds zal de verlichting van de bars en restaurants een warme sfeer geven. Daarnaast reis je vanaf Calpe ook gemakkelijk door naar het betoverende dorp Altea. Het dorpje is bevolkt met witte huizen en heeft op de top van de berg een kerk, Nuestra Señora del Consuelo, met een opvallende blauwe koepel. Zie jij je zelf al ronddwalen in deze Spaanse stad? Doe dat samen met je partner óf met het hele gezin!

Lees meer

Populaire vakanties Calpe

Calpe: prachtig stadje met kenmerkende Ifach

Vakantiebestemming Calpe is een perfecte combinatie van romantiek met zon, zee en strand. Gelegen tussen Altea in het zuiden en Javea in het noorden beleef jij een unieke vakantie. Calpe is bekend vanwege zijn indrukwekkende rots, genaamd Penon de Ifach. Deze massieve rots trekt een groot diversiteit van toeristen en biedt prachtige uitzichten over diverse baaien aan de Costa Blanca. 

Bewonder de geschiedenis van deze Spaanse stad

Ontdek het leuke centrum waar twee prachtige kerken gesitueerd zijn die absoluut een bezoek waard zijn. De kerken zijn gebouwd in de 15e eeuw en moest opnieuw gerenoveerd worden na diverse aanvallen van piraten. Bezichtig tevens het archeologisch museum waar diverse bevindingen van de vierde tot de achtste eeuw tentoongesteld zijn. Net buiten het centrum zijn de ruïnes van Bano de la Reina te vinden die afstammen uit de tijd van de Romeinen. Voor geïnteresseerde in de lokale cultuur is een bezoek aan het museum in Calle Jose Antoni een absolute must. De tradities van de lokale inwoners worden verklaart wat zeer indrukwekkend is. En als je toch in Calpe bent, hebben wij nog een aantal andere aanraders aan de Costa Blanca die je niet mag missen!

Ontspannen doe je in Calpe

Er zijn een verscheidenheid aan verblijfsmogelijkheden in Calpe wat zich uit in goedkope en luxe hotels. Na een vermoeiende culturele dag kan je genieten van de vele faciliteiten van de accommodaties zoals in het wellness centrums of in gezellige restaurants. Of kom geheel tot rust aan de mooie stranden van Calpe. Dus ben jij helemaal toe aan een zonvakantie? En lijkt Calpe jou ook de ideale bestemming? Ontdek dan nu al onze vakanties!