Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa blanca ×
    • Albir ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Albir? Last minute Albir en all inclusive Albir vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Albir van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Albir te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Albir is een kleine badplaats in het oosten van Spanje en is gelegen aan de Costa Blanca.

Lees meer

Populaire vakanties Albir

Albir - Rustige badplaats met mooi strand

De sfeervolle badplaats Albir behoort tot de gemeente Alfaz del Pi en is gelegen tussen Altea en de grote badplaats Benidorm. Het beschikt over een mooie en levendige, lange boulevard met palmbomen en een breed strand. De boulevard is uitermate geschikt voor een heerlijke wandeling, maar vooral in de vroege ochtend zie je hier veel mensen joggen. Overdag kun je lekker een drankje doen en genieten van de lokale Spaanse tapas.

 

Ook in het centrum van Albir zijn flink wat eetgelegenheden te vinden. Gezellige terrasjes en restaurants, maar ook om te shoppen kun je hier zeker terecht in de vele winkels. Iedere zondagochtend vind er in de hoofdstraat bovendien een leuke markt plaats, waar je van alles kunt kopen. In juli wordt hier elk jaar een internationaal filmfestival gehouden.

 

Op de klif van Albir staat een mooie vuurtoren, van waar je een prachtig uitzicht hebt over de gehele baai. Deze vuurtoren is via een mooie wandeling van zo'n 5 kilometer alleen te voet bereikbaar.