Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Servie ×
    • Centraal Servie ×
    • Belgrado ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Bezoek in je volgende vakantie Belgrado, de hoofdstad van Servie. Deze zeer moderne stad ligt in Centraal Servie en kent een rijke geschiedenis. Dit is dan ook terug te bewonderen wanneer je door de straten wandelt. Hier vind je historische gebouwen, zoals het Belgrado Fort, het oude parlementsgebouw en de St. Sava kathedraal. Naast deze bezienswaardigheden is het tijdens een stedentrip naar Belgrado ook een must om de Servische keuken te ontdekken. Koude hapjes die volgens de Serviërs elk moment van de dag kunnen zijn: Sir (kaas), sunka (ham) en prsut (prosciutto). Tip: Eet bij locals om de Servische keuken te proeven. Dit is namelijk de leukste manier. Dus waar wacht je nog op? Het prachtige Belgrado wacht op je!

Lees meer

Populaire vakanties Belgrado

Wat te doen tijdens je stedentrip in Belgrado

Als het om culturele bezienswaardigheden gaat, zit je in de Servische stad Belgrado zeker aan het juiste adres! Bezoek bijvoorbeeld de citadel van Belgrado, de Avala berg óf het wetenschapsmuseum. En er zijn nog meer must-see bezienswaardigheden, zoals de Kalemegdan Fort, het Militair Museum en het National Museum. Ontdek door deze bezienswaardigheden de geschiedenis van Belgrado tijdens je stedentrip of vakantie.

De natuuromgeving van Belgrado

Naast de bezienswaardigheden staat Servië ook bekend om haar ongerepte natuur. Huur een auto en maak een rondreis door het land naar bijvoorbeeld nationale parken Djerdap, Fruska Gora óf Tara. Ook zijn er prachtige beschermde natuurgebieden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Denk aan natuurgebieden Djavolja Varos, Vlansinko Jezero en het Golija-gebergte. Als natuurliefhebber zal jij je hier goed toeven door de talloze mogelijkheden.

Belgrado: vakantie met het hele gezin

Doordat Belgrado een afwisselende stad is, is er genoeg te doen voor zowel gezinnen met kinderen als stellen. Een aantal leuke tips voor de kinderen zijn de dierentuin, het Luna Amusement Park óf het Dinopark. Op warme dagen is het een aanrader om naar het schiereiland Ada Ciganlija te gaan om heerlijk op het strand te toeven en een verfrissende duik te nemen. 

Kortom: of je nu een cultuur-, zon- of natuurliefhebber bent. Tijdens je vakantie in Belgrado zal jij optimaal genieten!