Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Madeira ×
    • Porto Santo ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Porto Santo

Het eiland Porto Santo is een geweldig toevluchtsoord met gouden stranden en een prachtige zee. Het is de perfecte bestemming voor zon-, zee- en strandliefhebbers. Het kleine eiland is onderdeel van de regio Madeira en is zo'n 11 km lang en 6 km breed. Als bijnaam heeft het 'Ilha Dourada', wat het gouden eiland betekend. Die bijnaam heeft het te danken aan de goudkleurige stranden van fijn zand. Naast zonnen op het strand kan je ook verschillende watersporten beoefenen op het eiland. Denk hierbij aan o.a. wind- en kitesurfen, waterskiën en duiken. Verder vind je er een prachtig bergachtig landschap met mooie valleien. Wil jij actief zijn combineren met ontspanning? Dan is dit eiland in Portugal de ideale plek voor jouw volgende vakantie. 

Lees meer

Populaire vakanties Porto Santo

Vakantie Porto Santo

Porto Santo is een klein eiland in de buurt van Madeira. Je kan rechtstreeks vliegen naar de luchthaven van Porto Santo, maar je kan het eiland ook via een ferry vanaf het eiland Madeira bereiken. Wanneer je aanvliegt op Madeira, dien je zelf nog een ferry te boeken die je naar het eiland brengt. Deze boottocht duurt ca. 2,5 uur en is niet inbegrepen in de reissom. Als je vlucht 's avonds aankomt op Madeira, dien je zelf nog een overnachting bij te boeken op Madeira. De ferry vaart namelijk alleen overdag. 

Voor je gemak raden we je daarom aan om direct aan te vliegen op de luchthaven van Porto Santo. Maar wil je graag 2 eilanden combineren in een reis? Dan is aanvliegen op Madeira ideaal. Zo kan je ook nog een dagje Madeira meepakken tijdens je vakantie.  

Bezienswaardigheden op Porto Santo

Wat kan je doen op het eiland Porto Santo en wat zijn de mooiste bezienswaardigheden? Wij hebben de leukste opties voor jouw vakantie op een reis gezet:

- Slenter door de mooie straten rond het centrale plein van de hoofdstad Vila Baleira
- Leer meer over de geschiedenis in het Casa Museu de Cristóvao Colombo (Christoffel Colombus)
- Geniet van het prachtige uitzicht met omliggende windmolens vanaf uitkijkpost Portela
- Beklim de 517 meter hoge berg 'Pico de Facho', de hoogste berg van Porto Santo
- Breng je lichaam en geest tot rust met een antistress behandeling in Centro de Talassoterapia


Ben jij enthousiast geworden over het eiland Porto Santo? Bekijk snel alle hotels voor jouw vakantie!