Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Madeira ×
    • Canico ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Ben jij een natuurliefhebber? Dan is de Portugese stad Canico op het vulkanische eiland Madeira de plek waar je moet wezen! Canico ligt namelijk tussen de bananenplantages in een groen en heuvelachtig landschap. De stad zelf kan opgedeeld worden in twee delen, namelijk Canico de Baixo en Canico de Centro. Via smalle straatjes bereik je Canico Centro waar zich de prominente 18e -eeuwse kerk bevindt en vele restaurantjes en winkels. Wanneer je Canico de Baixo bezoekt, neem dan vanaf een betonplateau een duik in de Atlantische Oceaan. Aan de kust bevindt zich het Reserva Natural Parcial do Garajau. Dit is een beschermd onderwatergebied en perfect voor duikliefhebbers. Kortom: ga op ontdekkingsreis op dit pracht eiland!

Lees meer

Populaire vakanties Canico

Canico 

In het zuiden van Madeira ligt een prachtige vakantiebestemming, genaamd Canico. Ontwijk het massatoerisme en proef de gemoedelijke sfeer van het traditionele dorp. Wandel door het rustige centrum en ontdek de rijke historie van Canico. Bezoek het standbeeld van Jezus Christus, aanschouw de forten van Canico of ontdek de authentieke kerk van dit Portugese dorpje.

Bezienswaardigheden Canico

In Canico is genoeg te doen! Het beschikt onder andere over een overvloed van flora en fauna. Geniet tijdens je vakantie van het kleurrijke landschap op één van de terrasjes of kijk uit over de sprankelende oceaan. Maak een wandeling over het schitterende strand voor de totale ontspanning. Verspreid over het rustige centrum van Canico zijn diverse hotels te vinden in alle prijsklasse. Laat je tijdens de vakantie verwennen door het vriendelijke personeel.

Omgeving Canico

Om Canico optimaal te verkennen is het maken van een citytrip absoluut een aanrader. Hierbij bezoek je de lokale markt, de Botanische Tuinen en de beroemde wijnkelders. Of boek diverse excursies om het prachtige Madeira te ontdekken. Maak een dagtocht naar Pico Do Arieiro in het oosten, bezoek de krater van Toboggan of ervaar een typische avond in Madeira voor een bijzondere avond. Dus, waar wacht je nog op? Beleef jouw vakantie in het schitterende Canico.