Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Costa De Lisboa ×
    • Sesimbra ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Sesimbra is een vissersstad aan de Costa De Lisboa, in Portugal. Deze plek is geliefd bij Portugezen, terwijl het relatief onbekend is bij buitenlandse vakantiegangers. Daardoor kun je in alle rust genieten van Sesimbra’s goudgele stranden en mooie, natuurrijke omgeving. Je hoort slechts wat Portugese conversaties en het ruisen van de zee. Daarnaast is Sesimbra een goede uitvalsbasis om excursies te maken. De meeste vakantiegangers gaan naar Parque Natural Da Arrábida. Dat is een schitterend natuurpark dat op steenworp afstand ligt. Hier kun je prachtige foto’s maken van de baai. Wil je wat meer leven in de brouwerij? Binnen een uur rijd je naar het centrum van Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal. 

Lees meer

Populaire vakanties Sesimbra

Bezienswaardigheden in Sesimbra

Sesimbra is een mooie stad om doorheen te wandelen. Als je een hotel in het centrum boekt, zit je op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Vanaf het centrum kun je naar de haven wandelen, waar de felgekleurde, fotogenieke vissersbootjes liggen. Onderweg kom je langs de belangrijkste stranden: Sesimbra Beach, Praia De Portofino, Ouro en Praia Dos Amigos. Dan kun je gelijk kijken welk strand je het meeste aanspreekt. Vanaf de haven is het een uur lopen naar Castelo de Sesimbra, een prachtig kasteel dat verscholen ligt in de Portugese natuur.

10 activiteiten in Sesimbra

1. Spot dolfijnen tijdens een boottocht
2. Doe een wijnproeverij
3. Wandel door het natuurpark Arrábida
4. Reserveer een romantisch diner aan zee
5. Verken de omgeving met een jeep
6. Ga een dagje naar de hoofdstad Lissabon
7. Kajak over de Atlantische Oceaan
8. Bezoek de haven van Sesimbra
9. Relax aan het strand Praia do Ouro
10. Eet verse kreeft in een visrestaurant

Het weer in Sesimbra

In Sesimbra is het heerlijk weer, met hoge temperaturen en veel zonuren. Dat geldt vooral voor de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september. Dan variëren de temperaturen tussen de 18 °C en 30 °C en valt er weinig neerslag. Ook staat de zon in deze periode hoog aan de hemel waardoor je lekker lang zon hebt. In juni schijnt de zon wel 13 uur per dag! Dat zijn de perfecte omstandigheden voor een zonvakantie. 

Bekijk de beste hotels in Sesimbra

Zie jij jezelf al helemaal in Portugal zitten? Grijp je kans en boek een leuk hotel in Sesimbra. Wij hebben alvast wat goede deals voor je geselecteerd. Check direct alle hotels!