Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Porches ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Heb je zin in een rustieke vakantie in Portugal? Ga dan naar de prachtige stad Porches. In tegenstelling tot andere plaatsen in de Algarve, heeft Porches haar charmes nog behouden. Maak een tour langs de biologische boerderijen, laat je rondleiden over de wijngaarden of houd een proeverij van lokale gerechten. Breng ook een bezoek aan de traditionele aardewerk-winkels. Daar vind je originele en praktische souvenirs. Daarnaast heeft Porches alle ingrediënten voor een strandvakantie. Je zit vlakbij de honingkleurige stranden, waar het lang niet zo druk is als in de rest van de regio. Binnen tien minuten rijd je bijvoorbeeld naar Praia da Senhora Da Rocha. Dit heerlijke strand ligt beschut tussen begroeide, lijmstenen rotsen. Wat wil je nog meer?

Lees meer

Populaire vakanties Porches

Porches: authentieke vakantie in de Algarve

Porches is een van de best bewaard gebleven plaatsjes van de Algarve. De omgeving is rustig, schoon en relaxed en wordt niet overspoeld met toeristen. Dus geen harde muziek, wél het kwetteren van de vogels en het wuiven van de bomen. En in plaats van naar een felverlicht fastfoodrestaurant te gaan, dineer je hier bij een culinair restaurant dat verse vis serveert. Heb je toch behoefte aan leven in de brouwerij? Binnen 10 minuten ben je in de bruisende stadjes Lagao en Armacao de Pera. 

Het weer in Porches

Porches ligt in het zuiden van Portugal, dus het is er heerlijk weer. Sterker nog: het is een van de warmste vakantieoorden van het land! De meeste mensen gaan hier in de maanden mei tot oktober heen. Dan schijnt de zon de hele dag door. Om precies te zijn van zeven uur ‘s ochtends tot negen uur ‘s avonds. Met zo’n grote dosis vitamine D kun je lang vooruit! 

Wil jij in jouw volgende vakantie helemaal tot rust komen? Denk dan eens aan de Portugese stad Porches.