Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Olhos D Agua ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Olhos D Agua

In het zuiden van Portugal vind je Olhos d’Agua: een badplaats aan de kust van de Algarve en de perfecte vakantiebestemming voor iedereen die van rust en zonneschijn houdt. Dit knusse dorpje, dat vooral uit laagbouw van witte huisjes bestaat, dankt zijn naam aan een bijzonder natuurverschijnsel. Olhos d’Agua betekent letterlijk ‘ogen van water’ en deze zijn te zien in de zoetwaterbronnen die bij eb op het strand opkomen. Een kilometerslang zandstrand maakt deze zonbestemming helemaal af. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld naar de verscholen baai, waar je een kinderparadijs vindt. En ben je op zoek naar meer drukte? Albufeira ligt op slechts 5 kilometer afstand van deze knusse badplaats.

Lees meer

Populaire vakanties Olhos D Agua

Pracht en praal in Olhos d’Agua

Naast de ‘ogen van water’ is er nog een schitterend natuurverschijnsel te zien in Olhos d’Agua; oranjekleurige zandsteenrotsen op het strand Praia de Falesia. Vanaf ditzelfde strand kun je een boottocht maken om zo de verschillende rotsformaties van de Algarve vanaf dichtbij te bekijken. Tijdens deze boottocht is er genoeg tijd voor een heerlijke duik in het helderblauwe water en kun je, met een beetje geluk, zelfs dolfijnen spotten! 

Familievriendelijk

Naast het kinderparadijs op het strand zijn de verschillende accommodaties ook erg kindvriendelijk. Zo is er vaak een zwembad met apart kinderbad, animatie voor jong en oud en zijn er verschillende speelfaciliteiten. In het centrum vind je verschillende restaurants en cafés waar de lokale bevolking met liefde ook iets voor de kleintjes bereidt. 

Beste reistijd

In slechts 3 uur vlieg je vanuit Nederland naar deze heerlijke Zuid-Portugese zonbestemming. Maar wanneer reis je het beste af? De echte zon- en strandliefhebbers kunnen hier in de zomer prima vertoeven. Met een graad of 27 in de maanden juli en augustus én een heerlijke oceaan om in af te koelen kom jij al dobberend de zomer wel door. Door de zachte winters is het echter ook een perfecte bestemming om de grijze maanden in Nederland even te ontvluchten en even heerlijk van de zon te genieten.

 

Olhos d’Agua biedt alles wat jij nodig hebt voor een heerlijke zonvakantie aan zee. Wacht dus niet langer en aanschouw de ogen van water zelf!