Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Nederland ×
    • Zuid-Holland ×
    • Scheveningen ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Scheveningen

Vier jij liever je volgende vakantie in Nederland? Doe dit dan heerlijk aan zee in Scheveningen, een stadsdeel van Den Haag. Scheveningen is gelegen in Zuid-Holland en is met zijn kilometers lange zandstrand een heel fijne plek. Zowel in de zomer als winter kan jij hier goed toeven. Struinend op de boulevard vind je talloze restaurants en terrasjes waar je heerlijk kunt dineren én borrelen. Bezoek ook het welbekende reuzenrad voor een prachtig uitzicht over de zee, het zandstrand en de levendige stad Den Haag. Kortom: vakantie vieren in Scheveningen is een en al ontspanning waarin je genoeg mogelijkheden hebt om leuke uitstapjes te maken. Wie neem jij mee op vakantie naar Scheveningen?

Lees meer

Populaire vakanties Scheveningen

Bezienswaardigheden in Scheveningen

In Scheveningen is er genoeg te beleven. Van een cultureel uitje naar de Scheveningse gevangenis Oranjehotel tot aan een bezoekje aan Aquarium Sea Life waar je de onderwaterwereld kunt bewonderen. Andere must-see bezienswaardigheden zijn natuurlijk Madurodam, het museum Beelden aan Zee én de Pier!

Vakantie in Scheveningen met kinderen

Een vakantie in Scheveningen met kinderen is altijd een goed idee. Hier vermaken de kinderen zich tijdens het trampoline springen, in de historische draaimolen óf een surfles. De meeste surfscholen zijn richting de haven te vinden, zoals surfschool Aloha. Een andere aanrader om te doen is bungy jumpen, waag hier een sprong naar het water.

Ontdek de omgeving van Scheveningen

Wil jij ook eens een andere omgeving ontdekken? Dan is de prachtige stad Den Haag écht de moeite waard om te bezoeken. In deze stad kan je heel goed shoppen en lekker eten. Daarnaast zijn hier ook een aantal bezienswaardigheden te vinden die je zou moeten bewonderen: het Binnenhof, het Vredespaleis en het Paleis Noordeinde. 

Voor een vakantie met ontspanning en cultuur ben je in Scheveningen aan het juiste adres. Ontdek het zelf in je volgende vakantie samen met familie óf vrienden!