Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Nederland ×
    • Flevoland ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Flevoland

Kom je volgende vakantie vieren in Flevoland en ontdek de jongste provincie van Nederland. De regio biedt boordevol natuur, cultuur en leuke activiteiten voor jong en oud. Verken het pittoreske Urk en het UNESCO Werelderfgoed Schokland. En maak een wandeling door de Marker Wadden, Oostvaardersplassen of het natuurpark Lelystad. Ga je op reis met de kinderen? Dan ga je natuurlijk langs bij de Netl de Wildste tuin, Aviodrome of Walibi Holland. Ook de sportfanaten zullen zich geen moment vervelen. Zeilen, kanoen, fietsen, het kan er allemaal. Als je op zoek bent naar een afwisselende vakantie dan is Flevoland de place to be!

Lees meer

Populaire vakanties Flevoland

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

Vakantie Flevoland - de jongste provincie van Nederland

Wat ooit alleen maar water was, is nu het fantastische Flevoland. De regio is gemaakt door mensen en wordt daardoor ook wel het man made land genoemd. En dat hebben ze goed voor elkaar gekregen! Flevoland, met Lelystad als hoofdstad, bestaat uit de Noordoostpolder, oostelijk- en zuidelijk Flevoland (ook wel de Flevopolder genoemd). Hier vind je leuke dorpen en steden zoals Almere, Urk, Dronten en Zeewolde. De ligging van Flevoland is heel centraal. Het wordt omringd door het Marker- en IJsselmeer, Friesland, Overijssel en daarnaast ben je binnen een paar minuten in Amsterdam. 

Wat te doen in Flevoland

Vakantie vieren in Flevoland is echt een goed idee! Zowel rustzoekers als liefhebbers van watersport zullen zich niet vervelen in deze mooie provincie. Ga wandelen en fietsen door het vlakke strakke landschap en geniet van de rust. Wat dacht je van zeilen, suppen of wakeboarden op het IJsselmeer?

Ook kun je goed shoppen in Flevoland, zeker in het outletcentrum Bataviastad bij Lelystad. Maak een reis door het verleden op de Bataviawerf waar de scheepsbouw uit de Gouden Eeuw weer tot leven komt. En ontdek de bijzondere bouwstijlen in Almere tijdens een architectuurwandeling door deze stad. Dankzij de vele architectonische hoogstaande wijken en gebouwen heeft deze stad zich zowel nationaal als internationaal op de kaart gezet.

Als je op zoek bent naar een leuke bars, restaurants en terrasjes ga je het goed naar je zin hebben in het centrum van Almere of Lelystad. In het schilderachtige Urk lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Geniet hier van een lekker visje aan de haven, doe de Ginkiestocht en breng een bezoek aan het Oude Raadhuis museum en de iconische Vuurtoren. Ook is Flevoland de thuishaven van de bruisende festivals Lowlands en Defqon1.

Natuur snuiven in Flevoland

Voor de natuur bewonderaars is Flevoland ook een waar paradijs. Geniet tijdens je vakantie van al dat moois dat de natuur van Flevoland te bieden heeft. Zoals het Nationaal Park Nieuw Land, bestaande uit de Lepelaarplassen, Marker Wadden, Oostvaardersplassen en het Markermeer. Spot zeearend, heckrunden en konikpaarden. Andere prachtige natuurgebieden zijn Horsterwold, Natuurpark Lelystad, Waterloopbos, Harderbos en het Urkerbos. Bewonder daarnaast Schokland, het eerste UNESCO Wereld Erfgoed van Nederland. Dit was ooit, net zoals Urk een eiland. Het gebied is voorzien van vele bodemschatten en een lust voor het oog. Zoals je wel kunt zien, natuur genoeg! Daarnaast is het tijdens warme dagen goed toeven op de stranden. 

Ontdek Flevoland met de kinderen

Tijdens je vakantie met de kinderen zullen ze zich geen moment vervelen dankzij de vele activiteiten! Er zijn diverse klimbossen en Walibi Holland zorgt voor achtbanen plezier. Bij de Orchideeën Hoeve kun je talloze verschillende vlinders spotten, net zoals apen en flamingo's. Daarnaast mag een bezoek aan het Dolfinarium en Aviodrome niet ontbreken. Ook hoort het eten van een lekkere pannenkoek bij Hans en Grietje in Zeewolde op de planning te staan. Verblijf je op een van de leuke vakantieparken dan bieden die vaak ook talloze activiteiten en faciliteiten voor een kindvriendelijke vakantie. 

Flevoland ontdekken in 1 dag? Dat wordt lastig! Er is namelijk zoveel te zien, doen en beleven in deze mooie regio, dat je er graag een paar dagen extra bij wilt plakken. Bekijk dus snel de foto's van ons aanbod aan gezellige vakantieparken en boek een fantastische vakantie voor de hele familie, met je vriendengroep of samen met je partner.