Splendid Conference en Spa

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Becici, Kuststreek, Montenegro

  • Goed beoordeeld 5-sterrenhotel
  • Leuke sportieve activiteiten
  • Bijna direct aan het strand
  • Ideale keuze voor gezinnen
Vanafprijs geldt op:
21 januari (4 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 160

Informatie over Splendid Conference en Spa

Splendid Conference en Spa is een luxe 5-sterren hotel in Becici. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,0 door meer dan 200 reizigers. Het hotel beschikt over een spa en vele andere faciliteiten. Bekijk snel de foto's en reviews van Splendid Conference en Spa voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Splendid Conference en Spa en geniet van een heerlijke vakantie in Montenegro!

Dit gesofisticeerde hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Budva. Het etablissement bevindt zich op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten beschikken binnen een straal van 50 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het etablissement ligt op 50 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 30. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 30. 0 kilometer van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 341 behaaglijke gastenkamers. Splendid Conference & Spa Resort werd gebouwd in 2006. In Splendid Conference & Spa Resort is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Bovendien beschikt Splendid Conference & Spa Resort op aanvraag over bedjes voor kinderen. Splendid Conference & Spa Resort beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Splendid Conference & Spa Resort beschikt tevens over een garage voor wie met de auto aankomt. De klanten zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in Splendid Conference & Spa Resort zeer op prijs stellen. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. De klanten zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit etablissement zeer op prijs stellen. De beschikbare entertainmentopties zullen zeker indruk maken op alle reizigers. De reizigers kunnen in het hotel proeven van smakelijke maaltijden. Er is een volledig programma met georganiseerde activiteiten voor sportliefhebbers en gasten die van een sportief verblijf houden. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

Bovenstaande tekst over Splendid Conference en Spa is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken