Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
  • Helaas bieden wij op dit moment geen accommodaties aan in riga.
    Bekijk al onze beschikbare accommodaties:

Als je op zoek bent naar een goedkope, verrassende vakantie denk dan eens aan Riga in Letland! Dit Baltische land is gelegen aan de Oostzee en beschikt naast prachtige brede stranden met wilde duinen ook over schitterende natuur en charmante steden, waaronder Riga! Bezoek tijdens jouw vakantie het grote natuurpark Gauja National Park en verken de groene bossen met kleine riviertjes. Of plan een dagje strand en geniet van de frisse zeelucht. In de zomer is het zeewater perfect voor een strandvakantie, terwijl de winters voor een fantastische sfeer zorgen wanneer de sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen!

Lees meer

Populaire vakanties

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

Op zoek naar een goedkope vakantie? Denk dan eens aan Riga!

Letland is een perfect vakantieland als je op zoek bent naar een goedkope vakantie. Riga is een goedkope vakantiebestemming en je kunt hier al voor een klein budget heerlijk uiteten en leuke bezienswaardigheden bezoeken. Voor een budgetvakantie zit je met Riga goed! Lees snel verder om erachter te komen wat er allemaal te beleven valt in deze regio.

Natuur in Riga, Letland

Voor natuurliefhebbers is het Gauja National Park in Letland de perfecte vakantiebesteding! Dit prachtige park is het groene hart van het land en is gemakkelijk te bereiken vanuit Riga. Met de trein kun je goedkoop afreizen naar Sigulda, een dorpje midden in het nationaal park. Verken de natuur terwijl je langs middeleeuwse kastelen, de Gutmana grot en ruïnes van het Krimulda kasteel wandelt. Er zijn vele verschillende routes, ideaal voor een dag in de buitenlucht!

Strandvakantie Letland?! Kies voor Riga

Om dan even door te gaan over die frisse neus, een bezoek aan het strand is vanuit Riga ook heel gemakkelijk te plannen! Riga ligt namelijk vlakbij zee; er is een breed zandstrand van zo’n 24 kilometer(!) lang bij de stad Jurmala gelegen, dat je al bereikt binnen slechts 20 minuten. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven en dit maakt Riga dus ook zeer geschikt als strandvakantie bestemming! Daarnaast kun je hier ook fijn fietsen.

Weer & klimaat tijdens jouw vakantie in Riga, Letland

Riga is zowel in de zomer als in de winter een uitstekende vakantiebestemming. In de maanden juni en juli schijnt de zon het meest en komen de temperaturen tot boven een lekkere 20 graden, ideaal om eropuit te trekken. In de winter kan het vochtig zijn en zelfs vriezen in zowel januari als februari en maart, maar een laagje sneeuw zal jouw vakantie zeker wat charme geven! Warm lekker op met een hot chocolat in de hand en geniet van de mooie omgeving. Kies jij voor de zon of de sneeuw?