Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Zakynthos ×
    • Vassilikos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Vassilikos

Vassilikos is gelegen in het zuidoosten van Zakynthos, op slechts 16 km rijden van Zakynthos-Stad. Met prachtige zandstranden is deze plaats een geliefde vakantiebestemming voor vele zonliefhebbers! Je kunt er niet alleen tot rust komen, ook voor de watersportliefhebbers en duikers is er genoeg te doen. Enkele stranden staan er bekend om dat schildpadden hier hun eieren leggen, wat prachtig is om te zien! Veel toeristen huren een fiets om dit deel van het eiland te verkennen, of gaan op pad via de vele wandelroutes die er te vinden zijn. Verder is het op culinair gebied natuurlijk goed vertoeven in Griekenland. In Vassilikos zijn vele traditionele tavernes waar je van heerlijke Griekse maaltijden kunt genieten!

Lees meer

Populaire vakanties Vassilikos

Een vakantie Vassilikos heeft voor ieder wat wils

Zoals al eerder benoemd zijn er vele mooie zandstranden op Vassilikos. Enkele stranden die we aanraden zijn Porto Zoro, Banana en Gerakas. Mocht je op zoek zijn naar de schildpadden waar we het net over hadden, neem dan een kijkje bij de stranden Dagni en Sekania. In de omgeving van de laatstgenoemde stranden kun je overigens ook heerlijk wandelen in de natuur. Los van de natuur en mooie stranden is er tevens genoeg vermaak in Vassilikos. Er zijn vele hotels, restaurants, tavernes en andere uitgaansgelegenheden.

Zakynthos, de rest van het eiland

Vassilikos is gelegen in het zuidoosten van het eiland Zakynthos. Grote steden als Keri en Zakynthos-Stad zijn goed te bereiken met de auto. In de richting van deze steden kun je vele kerken, Griekse dorpjes en kloosters bezoeken. Mocht je geen beschikking over een auto hebben kun je ook de bus pakken, deze rijdt drie keer per dag op en neer naar de hoofdstad. Heb je wel toegang tot een auto? Dan raden we je aan een mooie tocht rondom het eiland te maken. Hierbij kun je onder andere het beroemde Shipwreck Beach bezoeken dat in het noordwesten is gelegen. Een absolute must-see!

Kortom: ontdek in je volgende vakantie het prachtige Griekse eiland Zakynthos. Of je nu voor een onbezorgde all inclusive vakantie of een last minute Zakynthos gaat, het wordt gegarandeerd een geslaagde zonvakantie!