Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Griekenland ×
  • Lesbos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
 • Helaas bieden wij op dit moment geen accommodaties aan in molyvos.
  Bekijk onze beschikbare accommodaties in Lesbos:

Lesbos is het derde grootste eiland van Griekenland. Dit typische en authentieke Griekse eiland is voor veel vakantiegangers een droombestemming. De rustgevende groene valleien, pittoreske dorpjes en prachtige baaien geven Lesbos een ontspannen vakantiesfeer. Een van de meest fotogenieke locaties van dit eiland is stadje Petra. In het centrum van dit stadje ligt een grote vulkanische rots, daarnaast zijn de smalle straatjes en heerlijke restaurants ook zeker een bezoekje waard. De bekende badplaats Molyvos ligt in het noorden van Lesbos. Hier vind je veel prachtige hotels direct aan het strand. Kortom, je zult je niet snel vervelen tijdens jouw vakantie naar Lesbos!

Lees meer

Populaire vakanties Lesbos

Bezienswaardigheden op Lesbos

Er zijn natuurlijk een hoop plekken op Lesbos die een bezoekje waard zijn. Denk hierbij aan de grotere steden Sigri, Plomari, Molyvos en hoofdstad Mytilini. Onze aanraders zijn:

 

 • Markt Agora, dé plek in Molyvos om een mooi souvenir te scoren. Deze markt bevindt zich in een mooi versierde straat. Dit is de uitgelezen kans om lokale lekkernijen te proeven en heerlijk te slenteren tussen de verschillende marktkramen.

   

 • De warmwaterbronnen van Eftalou. Deze warmwaterbronnen schijnen een geneeskrachtige werking te hebben. Ideaal om een spadagje van te maken dus!

   

 • Maak de klim naar het kerkje Panagia Glikofilousa in Petra. Deze kerk ligt bovenop de 40 meter hoge rots die de stad Petra in tweeën deelt. Als beloning na deze tocht staat je een prachtig uitzicht over de stad te wachten!

   

 • Luieren op het strand van Skala Kalloni. Natuurlijk kom je ook voor het strand naar Lesbos. Het plaatsje Skala Kalloni is gelegen in een prachtige baai met een goed onderhouden strand. Hier kun jij ongestoord je handdoekje ’s ochtends uitstrijken. Ook wordt deze plaats bezocht door vogelliefhebbers door de vele vogelsoorten die hier leven.

   

Beste reistijd voor een vakantie Lesbos?

De temperaturen zijn tussen april en oktober behoorlijk aangenaam op dit Griekse eiland. Een heerlijk voorjaarszonnetje verwarmt het eiland in de lentemaanden tot ongeveer 20 graden en in de zomermaanden kun je temperaturen boven de 30 graden verwachten. Juli is de warmste maand. De zon schijnt dan gemiddeld 14 uur per dag en het zeewater heeft een aangename temperatuur van 23 graden. Kortom, Lesbos is een heerlijke bestemming voor in de zomervakantie!

Ben jij al overtuigd van een vakantie naar Lesbos? Genieten van prachtige zandstranden en interessante bezienswaardigheden. Bekijk snel ons actuele aanbod en wie weet vind jij jezelf binnenkort op een van de stranden van dit eiland!