Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Stalis ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Lekker toeven onder de Griekse zon? Bezoek het eiland Kreta en geniet van je vakantie in Stalis. Deze kleine badplaats is nog niet zo bekend onder de toeristen. Het is een rustige badplaats, geniet hier van het lange zandstrand en de azuurblauwe zee. Neem een duik in de zee en spot de tropische vissen. Na het zwemmen zin gekregen in een heerlijke Griekse lunch? Aan het strand is genoeg keus. Daarna een wandeling maken? Loop over het strand naar het naastliggende plaatsje Malia. Tot rust komen met je gezin? Dan is Stalis the place to be. Maar zeker ook een vrienden vakantie kan hier! Een avond stappen? Ga naar Chersonissos wat op 10 minuten rijden ligt. Laat de vakantiepret beginnen!

Lees meer

Populaire vakanties Stalis

Vakantie in Stalis wat te doen? 

Stalis vormt samen met Chersonissos en Malia tot een lang zandstrand van ongeveer 10 kilometer. Dus genoeg zandkastelen bouwen is hier geen probleem! Stalis heeft niet een centrum met een plein, maar een lange gezellige straat met winkeltjes en restaurants. Ontdek het nachtleven van Stalis hier, bezoek de vele bars waar je tot vroeg in de ochtend geniet van de muziek en een drankje. Na een avond op stap te zijn geweest of zin om de natuur op te zoeken? Maak een schitterende wandeling door de bergen.

Activiteiten rondom Stalis 

Maak een prachtige avond wandeling van Stalis naar Malia, langs deze weg vind je leuke restaurants en winkeltjes. In Malia kom je een klein kerkje tegen Agios Ioannis, de kerk komt uit het jaar 1600. In het oude centrum van Malia heb je idyllische straatjes met kleine winketjes. Zin om cultuur te snuiven? Ga naar de Ruïne van Knossos. Dit was het centrum van de stad waar het paleis zich in bevind. Heb je zin in een activiteit met meer actie? Ga naar de waterparken die bij Chersonissos liggen! En wie van een balletje slaan houd, kan naar de green in Chersonissos. Zin gekregen in een hapje eten na al die activiteiten? Ga op maandag avond dan naar het Griekse feestavond, met heerlijk Grieks eten, muziek en dans. Een dorp wat hoog in de bergen ligt is Mohos, de inwoners van dit dorp zijn de grondleggers van Stalis. Loop omhoog en kom op verschillende uitkijkplekken met een prachtig uitzicht over de kust.

Klimaat en beste reistijd.

De beste reistijd voor een heerlijke zonvakantie is tussen mei t/m oktober. Het heeft een heerlijke tempratuur van ongeveer 30 graden en amper tot weinig neerslag. Heb je zin gekregen in je vakantie naar Stalis, bekijk het aanbod bij ons.