Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Platanias Chania ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Platanias Chania

Vier jouw volgende zonvakantie in de badplaats Platanias Chania. Dit vakantieparadijs ligt vlakbij Chania op het populaire Griekse eiland Kreta. Geniet van heerlijke dagen op het zandstrand terwijl het zonnetje zorgt voor zomerse temperaturen. Aan het strand vind je verschillende luxe hotels, restaurantjes en souvenirwinkeltjes. Het oude dorpje ligt iets hoger en is door de kleine straatjes goed bereikbaar. Vanaf hier heb je een waanzinnig uitzicht op de noordkust van Kreta en geniet je van een schitterende zonsondergang. Platanias Chania is omringd door prachtige natuur, dus vergeet vooral je wandelschoenen niet in te pakken. Wissel zo het strandleven af met een actieve wandeling door de natuur. Kortom: in Platanias Chania is er voor ieder wat wils!

Lees meer

Populaire vakanties Platanias Chania

Accommodaties in Platanias Chania

Platanias Chania beschikt over verschillende soorten accommodaties. Er zijn groots opgezette hotels die over meerdere zwembaden en een kidsclub beschikken. Voor wie graag wat meer ruimte heeft zijn er ook heerlijke appartementen te vinden. Na een dagje luieren aan zee verwen je jezelf optimaal met een behandeling in een van de wellness centra. Optimaal ontspannen doe je in Platanias Chania. 

Activiteiten rondom Platanias Chania

In de buurt van Platanias Chania zijn verschillende grotere steden te vinden. Zo bezoek je bijvoorbeeld Chania-stad of Rethymnon, beiden gemakkelijk via auto of openbaar vervoer te bereiken. Hier kun je lekker winkelen in een van de vele winkeltjes of marktkraampjes. 

Zonovergoten Platanias Chania

Voor een zonvakantie is Platanias Chania de perfecte vakantiebestemming. In de zomer schijnt de zon maar liefst 12 uur per dag. Het voor- en najaar zijn echter ook perfecte periodes om van de Griekse zon te genieten. In Platanias Chania geniet je dan van gemiddeld 8 uur zon per dag en is ook de kans op neerslag klein.

Zonliefhebbers genieten van een heerlijke strandvakantie in het Griekse Platanias Chania. Met vermaak voor jong en oud is Platanias Chania ook de perfecte bestemming voor een zonvakantie met het hele gezin.