Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Panormos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Panormos is een klein typisch Grieks vissersdorpje, gelegen aan de noordkust van Kreta en de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie. Op slechts 60 kilometer verwijderd van de luchthaven vind je deze pittoreske badplaats, die door haar gemoedelijke sfeer zeer geliefd is bij gezinnen met (jonge) kinderen en stellen. Met een kleine baai voorzien van zandstrand kun je heerlijk op een strandbedje vertoeven terwijl de kinderen veilig in het ondiepe zeewater spelen. ’s Avonds waan je je door de kleine straatjes en plof je lekker neer bij een van de vele knusse restaurantjes waar de lokale bevolking de meest heerlijke gerechten voor je klaarmaakt. Panormos betekent letterlijk ‘volledige haven’, dus aan verse vis is in dit gezellige badplaatsje in Griekenland geen gebrek.

Lees meer

Populaire vakanties Panormos

Panormos voor jong en oud

Panormos kent verschillende hotels die ook zeer geschikt zijn voor kinderen. Zo zijn deze vaak uitgerust met buitenzwembad, familiekamers en animatieteams. Ook voor de wat oudere kinderen en volwassenen is er genoeg te beleven; zo zijn er in het dorpje verschillende winkeltjes te vinden, zijn er enkele bars waar de jeugd zich ’s avonds verzamelt en bieden sommige hotels een wellness-center aan. 

De omgeving van Panormos

Vanuit Panormos reis je gemakkelijk naar steden in de buurt. Zo vind je 22 kilometer ten westen van Panormos de gezellige havenstad Rethymnon. Vanuit hier kun je bijvoorbeeld een boottochtje maken naar verschillende bestemmingen in Griekenland, zoals het schiereiland Akrotiri en zelfs Santorini. De omgeving van Panormos is goed te bereizen met een huurauto, scooter of openbaar vervoer. Ook reis je vanuit hier gemakkelijk naar de prachtige natuur in het binnenland van Kreta. 

Het klimaat van Panormos

Van april t/m oktober geniet je in Panormos van heerlijke temperaturen boven de 20 graden. Voor een echte strandvakantie zijn juni t/m september de beste maanden om af te reizen, dan komt namelijk ook de watertemperatuur boven de 20 graden uit. Voor een actievere vakantie reis je het best in het voor- of najaar naar Panormos, dan is de temperatuur ideaal voor bijvoorbeeld mooie tochten door de natuur.

 

Ben je op zoek naar een rustige en zonnige vakantiebestemming voor jou en je partner of het hele gezin? Dan heeft het knusse Panormos precies wat jij zoekt.