Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Gouves ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Gouves? Last minute Gouves en all inclusive Gouves vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Gouves van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Gouves te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Op zoek naar een zonovergoten vakantie op Griekenland? Dan is Gouves, gelegen op Kreta, dé perfecte plek voor jou!

Lees meer

Populaire vakanties Gouves

Gouves - Een gezellig dorp

Gouves is een plaats op het Griekse eiland Kreta. Het is een mooi en langgerekt dorp met een goed bewaard gebleven centrum en een imposante kerk. In het omringende berglandschap kan je heerlijk wandelen en zal je worden beloond met werkelijk schitterende uitzichten. Het is ook goed toeven op één van de zand- en/of fijne grindstranden, die zich langs de gehele kust uitstrekken.

Waterpret in Gouves

In de omgeving van Gouves hoef je je geen moment te vervelen. Voor een regenachtige dag of wanneer je even geen zin hebt in het strand kun je namelijk naar het Cretaquarium waar je meer leert over de onderwaterwereld. Daarnaast is er ultiem waterplezier wanneer je naar één van de verschillende waterparken in de omgeving gaat. Jong én oud vermaakt zich prima een hele dag met de vele glijbanen!

Verken Kreta met een huurauto

Een vakantie naar Gouves leent zich uitstekend voor het huren van een auto. Kreta is een prachtig eiland met een weelderige natuur, gezellige badplaatsen en authentieke dorpjes. Zo ben je binnen no-time in Agios Nikolaos wat een gezellige havenstad is. De wegen naar deze havenstad zijn al een bezienswaardigheid op zich door de prachtige natuur die je tegenkomt!