Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Gouves ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Gelegen aan de noordkust van het Griekse Eiland Kreta ligt het vakantiedorp Gouves. Deze badplaats staat bekend om haar gezellige centrum vol winkeltjes, barretjes en andere uitgaansgelegenheden. Aan de lange strandboulevard vind je vele terrasjes met een prachtig uitzicht over de helderblauwe zee. Rondom Gouves bevindt zich een berglandschap waar je prachtig kunt wandelen. Heerlijk om een dagje de natuur in te trekken! Ook een dagje naar Dia, een onbewoond eiland van Griekenland, voor de kust van Gouves mag niet ontbreken. Je kunt hier gemakkelijk met de boot naar toe om een dagje van het zandstrand te genieten. Kortom, Gouves is een heerlijke plek voor jouw volgende zonvakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Gouves

Gouves - Een gezellig vakantiedorp

Gouves is een plaats op het Griekse eiland Kreta. Het is een mooi en langgerekt dorp met een goed bewaard gebleven centrum en een imposante kerk. In het omringende berglandschap kan je heerlijk wandelen en zal je worden beloond met werkelijk schitterende uitzichten. Het is ook goed toeven op één van de zand- en/of fijne grindstranden, die zich langs de gehele kust uitstrekken.

Waterpret in Gouves

In de omgeving van Gouves hoef je je geen moment te vervelen. Voor een regenachtige dag of wanneer je even geen zin hebt in het strand kun je namelijk naar het Cretaquarium waar je meer leert over de onderwaterwereld. Daarnaast is er ultiem waterplezier wanneer je naar één van de verschillende waterparken in de omgeving gaat. Jong én oud vermaakt zich prima een hele dag met de vele glijbanen!

Verken Kreta met een huurauto

Een vakantie naar Gouves leent zich uitstekend voor het huren van een auto. Kreta is een prachtig eiland met een weelderige natuur, gezellige badplaatsen en authentieke dorpjes. Zo ben je binnen no-time in Agios Nikolaos wat een gezellige havenstad is. De wegen naar deze havenstad zijn al een bezienswaardigheid op zich door de prachtige natuur die je tegenkomt!