Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Analipsi ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Welkom in Analipsi: een knus en gezellig Grieks dorpje aan de Middellandse Zee, dat je aan de noordkant van het populaire eiland Kreta vindt. Het eindeloze zandstrand biedt genoeg mogelijkheden om lekker bij te komen, en aan de gezellige boulevard vind je vele restaurantjes en barretjes. Het dorpje is klein, en door de witte laagbouw en met bloemen versierde balkons hangt er een gemoedelijke sfeer. Er zijn in Analipsi verschillende heerlijke accommodaties te vinden voor zowel gezinsvakanties als een rustige zonvakantie in Griekenland met je partner. Dobber op een luchtbedje terwijl de kinderen zich in een van de zwembaden bij het resort vermaken, of ga er samen met je partner op uit en bezoek de nabijgelegen Aposelemis kloof.

Lees meer

Populaire vakanties Analipsi

De omgeving van Analipsi

Analipsi bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van het internationale vliegveld van Heraklion. Een bezoekje aan deze grote stad ligt dan dus ook binnen handbereik, maar ook voor natuurliefhebbers is Analipsi de perfecte bestemming voor een zonvakantie. Trek er bijvoorbeeld met een auto op uit en bezoek de prachtige zuidkant van het eiland, met ruige rotsformaties en verlaten stranden. Of rij in 10 minuten naar een waterpark en geniet met het hele gezin van een dag vol waterpret en avontuur; in de omgeving van Analipsi kan het allemaal.

Klimaat en reistijd

De meest populaire periode om naar Analipsi af te reizen is gedurende de zomer, dan is het er met maximaal 29 graden heerlijk vertoeven aan het strand of zwembad. Maar wist je dat je ook in het voor- en najaar van heerlijke temperaturen kunt genieten in dit Griekse dorpje? 

 

Ben je op zoek naar een heerlijke vakantiebestemming vol zon en een gemoedelijke sfeer? Denk dan eens aan Analipsi, waar je met het hele gezin geniet van een heerlijke strandvakantie.