Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Corfu ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

In het noorden van Corfu ligt Roda. Een schattig vissersdorpje dat zijn charme heeft behouden. Ligt het niet aan de schilderachtige omgeving, dan wel aan de 300 bewoners van het dorpje. Zij ontvangen je hartelijk en zorgen ervoor dat jouw vakantie aan niets ontbreekt. Geen wonder dat veel Nederlanders jaarlijks uitkijken naar hun vakantie in dit Griekse plaatsje. Roda wordt vooral bezocht door liefhebbers van zon, rust en natuur. Het dorpje is namelijk kleinschalig, rustig en sfeervol. Bovendien wordt het omringd door weelderige natuur, zoals begroeide kliffen en metershoge palmbomen. Vanwege al die natuur wordt Corfu regelmatig ‘the Green Island’ genoemd. Heb jij al zin in een vakantie Roda? Bekijk snel al onze hotels!

Lees meer

Populaire vakanties Roda

Leukste vissersdorp van Corfu

Roda is een van de leukste vissersdorpen van Corfu. Je hebt eigenlijk weinig nodig om je te vermaken en je gaat hoe dan ook een mooie tijd tegemoet. Onze tip: ga zo vaak mogelijk lunchen en dineren in de Griekse tavernes. Voor verse vis, een goed gekruide mixed grill of een vegetarische ovenschotel. Maak je maaltijd compleet met een glaasje ouzo, dat is een Griekse traditie!

Wat te doen in Roda

Mocht je toch zin hebben in activiteiten, dan raden we je aan om de Pantokrator te beklimmen. Bovenop deze berg heb je een prachtig uitzicht over het eiland. Op heldere dagen strekt het uitzicht zich zelfs uit tot aan Albanië.

Daarnaast raden we aan om een boottocht te maken. Op warme dagen is de zeebries heerlijk verkoelend. Bovendien krijg je vanaf het water een ander beeld van de kustlijn van Corfu. Zo kun je op afstand bekijken waar jouw hotel ligt, en hoe ver (of dichtbij!) het lopen is naar jouw favoriete restaurantje.

Het weer in Roda

Als je op vakantie gaat, heb je geen zin in regen en kou. Gelukkig hoef je daar in Roda geen moment bang voor te zijn! De temperaturen lopen hier in juli, juni, augustus en september op tot 30 °C. In deze maanden staat de zon hoog aan de hemel en geniet je tien uur lang van de warme zonnestralen op je huid. Het zeewater is in deze periode gemiddeld 24 °C. Warm genoeg om lekker in te zwemmen, koud genoeg om af te koelen. En als je niet zo van de zee houdt, kun je altijd nog een duik nemen in het zwembad van je hotel.