Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Corfu ×
    • Perama ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Zin in een fijne vakantie op Corfu? Denk dan eens aan Perama! Deze kleinschalige badplaats ligt aan de oostkust en is een uitstekende keuze voor jouw zonvakantie naar Griekenland. Perama heeft mooie kiezelstranden met een heldere zee. Plof neer op een ligbed en geniet van de warme, Griekse zon. Deze kleine badplaats ligt bovendien vlakbij de mooiste plekken van Corfu. Zo vind je in de buurt de hoofdstad van het eiland: Corfu-Stad, het fotogenieke Vlacherna klooster, Muizeneiland en het zomerverblijf van keizerin Sissi. Je leest het al, naast zonnen en zwemmen is er in de omgeving nog véél meer te doen! Kun je niet wachten op een vakantie in Perama? Check onze mooie hotels!

Lees meer

Populaire vakanties Perama

De mooie ligging van Perama

Perama ligt aan de zuidoostkust van Corfu in een groene omgeving met veel olijf-, cipressen- en pijnbomen. Het blauwe water steekt mooi af bij de groene kustlijn en de lichtkleurige kiezelstranden. De stranden zijn perfect voor kleine kinderen doordat het langzaam in zee afloopt. Dat maakt Perama tot een kindvriendelijke plek voor een vakantie. Bovendien kun je voor de kust van Perama fantastisch snorkelen. Doordat het water zeer helder is kun je goed de mooie onderwaterwereld bekijken.

Wat te doen op Corfu vanuit Perama

Vanuit Perama kun je allerlei kanten op in Corfu. Op ongeveer 8 kilometer vind je Corfu-Stad met een prachtig historisch centrum vol lekkere restaurants, leuke winkels en pittoreske straten en pleinen. Ook een uitstapje naar Achillion Palace ligt voor de hand. Dit is het zomerverblijf van de oude keizerin Sissi. Na een rondleiding door de sierlijke vertrekken en de prachtige tuin weet je zeker dat dit een paleis van een belangrijke keizerin was!

Vanuit Perama kijk je uit over het eiland Pontikonissi, beter bekend als Muizeneiland. Je kunt met een boot naar dit kleine eiland voor de kust met een Byzantijnse kerk uit 12de eeuw. Als je dacht dat dit alles was dan is er ook nog het Vlacherna klooster. Dit klooster is waarschijnlijk de meest gefotografeerde plek van Corfu door de witte kleur en de ligging op een mini-eilandje in zee. Geniet bovenal ook van Perama zelf. Het plaatsje is niet groot, maar kent enkele leuke winkels en tavernes bij de haven waar je kennis maakt met de Griekse gemoedelijkheid!   

Kun je niet wachten op een zonovergoten vakantie in Perama? Bekijk onze beste deals snel en wie weet zien we jou binnenkort zonnen op Corfu!