Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Corfu ×
    • Agios Gordios ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Agios Gordios

Geniet van een heerlijke zonvakantie in Agios Gordios. Dit knusse en kleine badplaatsje ligt aan de westkust van het prachtige Griekse eiland Corfu. Door het heerlijke klimaat geniet je hier het gehele jaar door van de zon. De omgeving van Agios Gordios wordt omringd door enerzijds de kristalheldere Ionische Zee en anderzijds prachtige groene heuvels. In het kleine centrum van Agios Gordios heerst een gemoedelijke sfeer. Aan het zandstrand vind je verschillende restaurantjes waar de Grieken met liefde heerlijke lokale gerechten voor je klaarmaken, zoals moussaka of vers gevangen vis. Bestel hier een lekker glas wijn bij, en geniet zo samen met je partner van een schitterende zonsondergang. Kortom: in Agios Gordios is het optimaal ontspannen!

Lees meer

Populaire vakanties Agios Gordios

De omgeving van Agios Gordios

De omgeving van Agios Gordios leent zicht uitstekend voor heerlijke wandelingen door de natuur. Trek de wandelschoenen maar aan en ontdek zo de schitterende heuvels rondom deze kleine badplaats. Of huur een auto en rij naar het iets zuidelijker gelegen Korissionmeer. Dit ligt op een half uurtje rijden en is met schitterende gouden stranden een heerlijke bestemming voor een dagtrip.

Geniet optimaal van rust

Agios Gordios staat bekend om haar kleinschalige accommodaties die vooral aansluiten op de wensen van liefhebbers van veel rust. Je kunt kiezen uit zowel hotelkamers als appartementen. De échte rustzoekers kunnen terecht bij een ‘adults only’ resort; hier geniet je ongestoord van een heerlijke vakantie in Agios Gordios.

Heerlijke zonvakantie in Agios Gordios

Voor de meeste zonuren per dag reis je het best tussen juni en september naar Agios Gordios. Dan geniet je overdag van temperaturen boven de 30 graden, maar door de zeewind is het er prima vertoeven. In de winter zijn de temperaturen een stuk lager. Wil je echter van de natuur rondom Agios Gordios genieten? Dan is dit ook in de winter heel goed mogelijk, en pak je altijd nog wat zonnestralen mee.
 

Ga voor optimale rust en bezoek tijdens jouw volgende zonvakantie Agios Gordios. Dit heerlijke badplaatsje op Corfu beschikt over alle ingrediënten voor een romantische vakantie met jouw partner.