Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Gambia ×
    • Kuststreek ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Kuststreek

Aan de Westkust van Afrika vind je Gambia, een land dat uit een smalle strook langs de Gambia Rivier bestaat en een perfecte vakantiebestemming vormt. Deze rivier is zo’n 250 kilometer lang, maar slechts 10 kilometer breed wat Gambia het kleinste land van Afrika maakt. In het westen van Gambia vind je een kuststreek die perfect aansluit op jouw wensen voor een heerlijke vakantie. Hier vind je verschillende badplaatsen zoals Kololi, Bijilo en Kotu die stuk voor stuk over de fijnste hotels beschikken. Gelegen aan de stranden van Gambia en voorzien van prachtige zwembaden, waar jij en jouw gezin heerlijk tot rust komen. Voor de kinderen is er ook animatie aanwezig, zodat iedereen geniet van een zonvakantie.

Lees meer

Populaire vakanties Kuststreek

Het klimaat van Gambia

Om te genieten van temperaturen tussen de 25 en 32 graden is Gambia het hele jaar door een goede bestemming. Een zeewindje maakt het perfect uit te houden en met een heerlijke Atlantische Oceaan en talloze zwembaden zijn er opties genoeg om lekker af te koelen.

Activiteiten aan de kuststreek

Naast allerlei activiteiten op het water die aan de gehele kuststreek worden georganiseerd, is een bezoekje aan een van de lokale markten ook zeker een aanbeveling. Hier vind je prachtige handgemaakte spullen zoals houtsnijwerken, maar ook een enorm aanbod aan lokale specerijen en kleding.

Prachtige natuur in Gambia

Naast de heerlijke stranden beschikt Gambia ook over prachtige natuur in de vorm van jungle. Bijilo Nationaal Park is hiervoor de plek die je wilt bezoeken. Met een duidelijk aangegeven wandelroute van zo’n 5 kilometer is dit park ook ideaal om met kinderen te bezoeken. Je vindt hier onder andere blauwaapjes, prachtige vogels en schitterende vergezichten.

Ben je op zoek naar een heerlijke bestemming voor jouw volgende zonvakantie, niet te ver van huis maar waar je het hele jaar door geniet van eindeloze zonneschijn? Dan is de kuststreek van Gambia de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin.