Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Frankrijk ×
    • Cote D Azur ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cote D Azur

De Côte d’Azur is een regio in het zuidoosten van Frankrijk, en bevat onder andere de grote steden als Cannes, Marseille en Monaco. Met een 400 kilometer lange kustlijn is de Côte d’Azur een ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie, maar ook de kunstliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Zo vind je in Antibes het Picasso-museum en zijn er in de regio talloze galerijtjes te bezoeken. Gedurende de zomer geniet je hier van heerlijke zomerse temperaturen, maar ook in de winter is het een zeer geschikte plek om de grijze Nederlandse winter even te ontvluchten. Met een groot aanbod aan accommodaties is dit de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin.

Lees meer

Populaire vakanties Cote D Azur

Budgetvriendelijk Côte d’Azur

Wie aan de Côte d’Azur denkt, denkt al snel aan alle pracht en praal die er te vinden is. Steden als St. Tropez, Cannes en Monaco barsten van de luxe winkels, dure restaurants en imposante auto’s. Niet voor niets natuurlijk dat vele grote namen als Johnny Depp, Ralph Lauren en Elton John hier graag komen om een welverdiende vakantie te vieren. Maar gelukkig is er veel meer te vinden in de Côte d’Azur. Zo zijn er genoeg goed geprijsde accommodaties en betaal je bij een klein koffiehuisje al gauw een stuk minder voor een kopje koffie dan op een groot terras naast een toeristische trekpleister. Ook voor de kampeerders onder ons is de Côte d’Azur een geweldige plek om te genieten van de authentieke dorpjes, mooie stranden en heerlijk eten.

Schitterende natuur

Naast de prachtige kustlijn van de Côte d’Azur is er ook in het binnenland enorm veel mooie natuur te bewonderen. Zo zijn er verschillende nationale parken te bezoeken voor een mooie wandeltocht en beschikt deze Franse regio over een enorme hoeveelheid rivieren. Voor iedereen die op zoek is naar avontuur is dit dus ook een perfecte vakantiebestemming, want de mogelijkheden rondom watersport zijn eindeloos. Denk aan raften, kajakken en abseilen; alles kan in dit schitterende natuurgebied.

Côte d’Azur voor jong en oud

Door zijn enorm veelzijdige karakter vind je in de Côte d’Azur voor ieder wat wils, ongeacht de leeftijd. Accommodaties zijn veelal kindvriendelijk ingericht en beschikken over een kidsclub of tienerprogramma. De sfeer in deze Zuid-Franse regio leent zich echter ook perfect voor een romantische vakantie met jouw partner.

Ben je op zoek naar een heerlijke bestemming vol zon, niet al te ver van huis? Dan is de Côte d’Azur de perfecte bestemming voor jou!