Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Eifel ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Natuurliefhebbers opgelet; ga voor een actieve vakantie naar de prachtig groene Eifel in Duitsland. Dit gebied ligt niet ver van de Nederlandse grens en is heel gemakkelijk per auto te bereiken. De natuur is hier werkelijk schitterend, en groot genoeg om dagen in rond te wandelen of fietsen. De natuur kenmerkt zich door dichte bebossing, heuvellandschappen en vulkanische meren. Samen met je partner geniet je van een vakantie in deze schitterende natuur en romantische dorpjes. Maar ook met kinderen is er in de Eifel genoeg te beleven. Zo vermaken de kinderen zich eindeloos in het water van de meren en laat je ze onbezorgd rondrennen in de natuur. In de Eifel vind je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in de buitenlucht.

Lees meer

Populaire vakanties Eifel

Accommodaties in de Eifel

Wanneer je samen met je partner op zoek bent naar een vakantie vol romantiek, dan kies je bijvoorbeeld voor een heerlijk luxe accommodatie in Gummersbach of Gerolstein. Reis je met het hele gezin en zijn de kinderen dol op buiten spelen? Dan is er een ruim aanbod aan gezellige familieparken waar de kinderen zich vermaken in het zwembad. Ondertussen kom jij heerlijk tot rust in de spa of op het privé-terras van je bungalow.

Een actieve vakantie in de Eifel

In de Eifel zijn verschillende routes uitgezet die je zowel te voet als per fiets kunt verkennen. Rondom Drees en Heimbach kun je urenlang genieten van de prachtige natuur. Even genoeg gewandeld en gefietst? Zowel bij sommige accommodaties als in lokale dorpjes zijn er veel mogelijkheden voor superleuke activiteiten op het water. Denk hierbij aan kanoën, zwemmen en zelfs zeilen. 

Klimaat in de Eifel

De Eifel heeft een gematigd zeeklimaat, wat aangename temperaturen en veel zon betekent. Om de natuur zo groen te houden valt er ook de nodige neerslag. In het voorjaar, de zomer en het najaar zijn buitenactiviteiten echter zeer goed mogelijk. En in de winter is de Eifel zelfs een ideale bestemming voor een heerlijke wintersport.

Ben je gek op avontuur en natuur, en houden de kinderen van eindeloos buiten spelen en ravotten? Dan is de Eifel in Duitsland een zeer geschikte vakantiebestemming voor het hele gezin.