Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Beierse Woud ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Beierse Woud

Voor iedereen die van een actieve vakantie houdt is het Beierse Woud de ideale vakantiebestemming. Dit prachtige natuurgebied ligt in het zuidwesten van Duitsland. Met name voor schitterende wandelingen is dit een perfecte vakantiebestemming. Al wandelend geniet je van indrukwekkende uitzichten en prachtig groene natuur. Op het gebied van outdoor-activiteiten is er ook genoeg te beleven. Zo kun je er bijvoorbeeld kajakken en abseilen. Hiermee is het Beierse Woud ideaal voor het hele gezin. Zijn de kinderen al wat ouder? Dan gaan jij en je partner er samen op uit terwijl de kinderen zich in een van de accommodaties vermaken. Geniet bijvoorbeeld van knusse plaatsen als Neukirchen en Gunzburg.

Lees meer

Populaire vakanties Beierse Woud

Natuur in het Beierse Woud

De natuur in dit Zuid-Duitse gebied is werkelijk adembenemend. Maak een wandeling naar een van de hoogste punten van het gebied en geniet hier van een schitterend uitzicht. Ook is het Beierse Woud perfect met een mountainbike te ontdekken. Ga er dus lekker op uit en rust uit aan een van de heerlijk kabbelende beekjes. Zo is het vakantiegevoel helemaal compleet. 

Vakantie Beierse Woud: activiteiten voor jong en oud

Naast wandelen en mountainbiken zijn er nog vele andere soorten activiteiten te vinden in het Beierse Woud. Zo kun je er bijvoorbeeld ziplinen en abseilen. Maar ook de accommodaties bieden vaak een entertainmentprogramma. Zo vermaken de kinderen zich in de kidsclub terwijl jij ontspant in de sauna van de accommodatie. 

Het Beierse Woud in de zomer én winter

In de zomer biedt het Beierse Woud de ideale vakantiebestemming voor een actieve vakantie. Maar ook in de winter kun je hier perfect terecht. Je geniet dan van schitterende wandelingen door het besneeuwde landschap. Zelfs skiën is in dit gebied mogelijk, er zijn maar liefst 51 skigebieden. Dus of je nu op wandelvakantie of wintersport gaat, in het Beierse Woud kan het allemaal!
 

Ben je gek op avontuur en natuur? Denk dan eens aan het Beierse Woud voor jouw eerstvolgende vakantie. Of je nu in de zomer of winter weg wilt; het Beierse Woud is voor ieder seizoen de perfecte vakantiebestemming.