Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • La Palma ×
    • Puerto Naos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto Naos

Wil je tijdens een vakantie op La Palma lekker uitrusten op het strand? Dan zit je in Puerto Naos goed! Een vakantie in Puerto Naos beleef je aan de zuidwestkust van La Palma en dit is één van de weinige plekken op het eiland waar je vanaf het strand de zee in kunt lopen om lekker te zwemmen. Na een wandeltocht door het binnenland van La Palma op de Canarische Eilanden, wat een echte aanrader is, is het heerlijk om aan het zwarte zandstrand van Puerto Naos te vertoeven. Huur een ligbed of rol je handdoek uit op het 600 meter lange strand en geniet van de vele zonuren op Playa de Puerto Naos. Dit is dé plek voor een strandvakantie op La Palma. Zien we je gauw in Puerto Naos? 

Lees meer

Populaire vakanties Puerto Naos

De charme van een vissersdorp behouden

Wat vroeger een klein vissersdorp was, is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste kustplaatsen van La Palma. Puerto Naos heeft gelukkig de gemoedelijkheid en kleinschaligheid van het vroegere vissersdorp behouden waardoor je hier een fijne strandvakantie tegemoet gaat. Sinds de bouw van Hotel Sol La Palma heeft de haven plaats moeten maken. Hotel Sol La Palma is het grootste hotel van het eiland en een goede keuze als verblijfplaats in Puerto Naos.  

Wat te doen in Puerto Naos

Natuurlijk chillen op het strand! Op het zwarte lavastrand van Puerto Naos is genoeg plek om in alle rust van zon, zee en strand te genieten. Bovendien heeft het strand een blauwe vlag, want betekent dat dit een schoon en veilig strand is. Parallel aan het strand vind je een leuke promenade vol palmbomen. Aan de promenade liggen winkels en gezellige bars en restaurants. Schuif aan een tafeltje bij een restaurant voor een diner met uitzicht op zee en zie hoe de zon langzaam achter de horizon neerdaalt en de lucht oranje kleurt. Ontdek tijdens je vakantie in Puerto Naos de heuvellandschappen in het achterland en verken te voet de vele bananenplantages in de omgeving. Een extra tip: paragliden is in Puerto Naos zeer populair! Ervaar hoe het is om zelf door de lucht te zweven óf bekijk het tafereel aandacht vanuit je strandstoel.

Beste reistijd Puerto Naos 

Voor een vakantie naar Puerto Naos zijn de maanden mei tot en met november geschikt. Je hebt dan de minste kans op regen. Van december tot en met mei kun je een temperatuur van gemiddeld 20 graden Celsius verwachten. Van juni tot en met november ligt dit hoger, namelijk rond de 24 graden.

Puerto Naos is een vakantieplek voor iedere type vakantieganger, van families met kinderen tot rustzoekers en van watersporters tot koppels die een romantische locatie zoeken. Bekijk onze mooie hotels in Puerto Naos en beleef een voordelige strandvakantie op La Palma!