Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran Canaria ×
    • Arguineguin ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Arguineguin

Ben je op zoek naar een ontspannen zonvakantie op een van de Canarische Eilanden? Dan is het schattige vissersdorpje Arguineguín wellicht de perfecte bestemming voor jou! Je geniet hier namelijk in alle rust van een heerlijke tijd. Arguineguín bevindt zich tussen de heuvels en de kust van Gran Canaria, gelegen te midden van de populaire badplaatsen Playa del Inglés en Puerto Rico. Ideaal dus voor een dagje uit! Er zijn diverse winkels en restaurants te vinden in de kleine, smalle straatjes van het stadje. De gezellige haven grenst aan het fijne strand van Arquineguín, waar je heerlijk van de zon zal genieten. Bovendien zijn de uitstekende visrestaurants om te smullen! En? Ben jij al overtuigd?

Lees meer

Populaire vakanties Arguineguin

Wat te doen in Arguineguin?

De badplaats Arguineguin trekt pas sinds enkele jaren wat meer toerisme aan, maar er is, vergeleken met andere badplaatsen, nog geen sprake van drukte en je kunt hier dus nog heerlijk van de rust genieten. Slenter door het centrum van Arguineguin of wandel langs de boulevard en ontdek de leuke plaats. De haven wordt nog steeds veel gebruikt voor de visserij. ’s Ochtends vroeg komen de vissers met hun vangst in de haven aan land, die zij dan direct naar de lokale restaurants of de plaatselijke markt van Arguineguin brengen. De wekelijkse mercadillo is ook zeker een aanrader om doorheen te struinen tijdens jouw vakantie in Arguineguin! Deze vindt elke dinsdag plaats, mocht je het leuk vinden om je tussen de locals te bevinden.

De stranden van Arguineguin

Het vissersdorpje Arguineguin telt twee stranden die door de promenade vol palmbomen met elkaar verbonden worden. Het knusse strand Playa de la Lajilla is het wat rustigere en gezinsvriendelijke alternatief voor het stadsstrand Playa de Arguineguín. Playa de la Lajilla bereik je gemakkelijk vanaf de strandpromenade. Het bijzondere aan dit strand is de ommuurde, zandige baai. Bovendien is het uitzicht vanaf het restaurant boven het strand prachtig! Playa de Arguineguin, ookwel het stadsstrand, is een bescheiden zandstrand van zo’n 250 meter lang, hier kun je samen met de locals genieten van de Spaanse zon.

Het weer in Arguineguin, Gran Canaria

Arguineguin heeft een buitengewoon zonnig klimaat dankzij de ligging aan de zuidkust van Gran Canaria. Daarom ook dat deze plaats onderdeel is van de Costa Canaria. Genieten van de zon kan hier het gehele jaar; in de winter is het lenteachtig (wel een kleine kans op wat regen) en zo’n 20 graden, in de zomer is het lekker warm en schijnt de zon vrijwel altijd. De temperatuur loopt dan op tot rond een fijne 28 graden. Deze kustplaats is dus ideaal voor een ontspannen strandvakantie in de zomer én winter!