Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
  • Helaas bieden wij op dit moment geen accommodaties aan in brugge.
    Bekijk al onze beschikbare accommodaties:

Een vakantie in Brugge en omgeving is één van de leukste plekken van België! Natuurlijk zijn alle ogen gericht op de historische binnenstad met hoogtepunten zoals de Grote Markt, het Belfort, het Begijnhof, de Brugse reien en het schitterende stadhuis. Maak een ontspannen rondvaart, segwaytour of een tocht per paard-en-wagen en bewonder de Brugse schoonheid! Zet ook je smaakpapillen aan het werk tijdens je vakantie in Brugge. Proef de lekkerste friet, chocolade en Belgische speciaalbieren die je ooit hebt gehad! Het zou zonde zijn als je je vakantie naar Brugge beperkt tot alleen het stadshart, want de omgeving van Brugge heeft nog zoveel meer te bieden. Ontdek het zelf tijdens een vakantie in een fijn hotel in Brugge!   

Lees meer

Populaire vakanties

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

Vakantie in Brugge: let’s go to the beach!

Nadat je veel nieuwe indrukken hebt opgedaan in het oude stadshart van Brugge is uitwaaien op het strand super fijn. De Belgische stranden liggen dichter bij Brugge dan je wellicht denkt. Binnen 25 minuten ben je bij de mooie stranden van badplaatsen zoals Blankenberge en Knokke-Heist. Hier vind je brede en langgerekte stranden, met talloze beachclubs. Als je bij de kust bent, dan is beschermd natuurgebied ‘Het Zwin’ een aanrader. Hier vind je prachtige natuurlandschappen bestaande uit duinen, polders en zandvlaktes die veel vogels aantrekken. Je kunt hier perfect wandelen in de natuur!

Combineer Brugge met Gent

Net als Brugge is Gent een prachtige, historische stad met veel Middeleeuwse invloeden. In minder dan 45 minuten rijden ben je vanuit Brugge in Gent waardoor je beide steden perfect kunt combineren. Zo pak je twee stedentrips mee in één vakantie! Ga in Gent zeker naar de waterrijke Korenlei en de Graslei, bewonder de Sint-Braafskathedraal, wandel naar de burcht ‘Gravensteen’ en net als in Brugge staat hier ook een prominente Belfort. Met een stadswandeling ontdek je de mooiste plekken van Gent.

Kerstmarkt in Brugge tijdens een vakantie

Ga je tijdens Kerst naar Brugge? Dan heb je geluk, want je vindt er een prachtige kerstmarkt. Struin langs schattige kraampjes, ga schaatsen, drink warme chocomel of geniet van de gezellige sfeer en leuke muziek. De kerstmarkt in Brugge is een absolute toegevoegde waarde tijdens jouw vakantie. De kerstmarkt vindt de hele maand december plaats. 

Wat te doen met kids in de omgeving van Brugge? 

Brugge ligt in West-Vlaanderen en dit is een kindvriendelijke omgeving. Als je met kinderen naar Brugge gaat dan is er genoeg vermaak in de omgeving. De pretparken Plopsaland en Bellewaerde bieden genoeg vertier voor een dagje zwieren en zwaaien. Daarnaast zullen de kids Sea Life Marine Park in Blankenberge helemaal te gek vinden met al hun zeedieren. In het centrum van Brugge vind je een frietmuseum én een chocolademuseum. De kinderen staan al te popelen! Wanneer zien wij jou rondlopen in Brugge of de aantrekkelijke omgeving?